Lumi :)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Lumi :)
Piękny avatarek 
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Piękna Bułeczka na mnie zerka <zakochana>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Agusia, bardzo ładny nowy avatar
Jakie macie plany na święta? Przylatujecie do Polski?
Jakie macie plany na święta? Przylatujecie do Polski?
- Agnes
a myślałam, że nikt nie zauważy
bardzo Wam dziękuje
Aguś, Święta jak co roku, tutaj (od 6 lat, nie spędzam Świąt w domu). Ciężko w tym okresie z urlopami, do tego spore koszta, no i z kim miałabym zostawić Lumi
W domu będę dopiero w lutym.
Właśnie przywieźliśmy drzewko do domu. Tym razem, ''z metra cięte'' :-) I dziś już moge powiedzieć, coraz bliżej święta...
A tutaj, mój nowy avatarek,
Buła kochana <serce> <serce>

cieplutko pozdrawiamy
bardzo Wam dziękuje
Aguś, Święta jak co roku, tutaj (od 6 lat, nie spędzam Świąt w domu). Ciężko w tym okresie z urlopami, do tego spore koszta, no i z kim miałabym zostawić Lumi
Właśnie przywieźliśmy drzewko do domu. Tym razem, ''z metra cięte'' :-) I dziś już moge powiedzieć, coraz bliżej święta...
A tutaj, mój nowy avatarek,
Buła kochana <serce> <serce>

cieplutko pozdrawiamy
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Myślałam, że może w tym roku, ze względu na korzystny układ dni świątecznych, spędzicie święta w Polsce. Ale dzięki forum będziecie w tym nostalgicznym okresie trochę bliżej kraju :-)
Już macie drzewko??? Co na to Lumi? <mrgreen>
Już macie drzewko??? Co na to Lumi? <mrgreen>
- Agnes
Tutaj jest dziwny obyczaj. W pierwszych dniach grudnia zaczynają się wyprzedaże świąteczne- światełka, bombki, choinki... W przyszłym tygodniu, mogłabym już drzewka nie znaleźć <hm> Ale co się dziwić, jak w styczniu w sklepach pojawią się stroje kąpielowe :-)
W maju kupiliśmy narożnik i dużaaa choinka teraz odpada. Wcześniej były dwie kanapy, więc można było coś poprzestawiać. Teraz się nie da. I będzie mała choineczka, w doniczce, ok. metra :-)
Lumi, jak poprzednio, średnio zainteresowana. Moja grzeczna kicia
Do domu latam zawsze na koniec listopada i w lutym właśnie. Rodzice już się przyzwyczaili. Prawie codziennie rozmawiam z Mamą przez telefon. No i jest internet.
Tęsknie <serce> wiadomo, ale trzeba sobie jakoś radzić :-)
W maju kupiliśmy narożnik i dużaaa choinka teraz odpada. Wcześniej były dwie kanapy, więc można było coś poprzestawiać. Teraz się nie da. I będzie mała choineczka, w doniczce, ok. metra :-)
Lumi, jak poprzednio, średnio zainteresowana. Moja grzeczna kicia
Do domu latam zawsze na koniec listopada i w lutym właśnie. Rodzice już się przyzwyczaili. Prawie codziennie rozmawiam z Mamą przez telefon. No i jest internet.
Tęsknie <serce> wiadomo, ale trzeba sobie jakoś radzić :-)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Pamiętam Wasze zeszłoroczne drzewko :-)
U nas też będzie żywa choinka, ale ustawimy ją na komodzie, bo obawiam się, że Bellka i Carlos mogliby się nią zainteresować, a w tym roku nie mogę ryzykować, bo Wigilia jest u nas
U nas też będzie żywa choinka, ale ustawimy ją na komodzie, bo obawiam się, że Bellka i Carlos mogliby się nią zainteresować, a w tym roku nie mogę ryzykować, bo Wigilia jest u nas
- Agnes
Co dwa koty, to nie jeden
oczyma wyobraźni, widzę Carlosa przemierzającego gałęzie choinki, wspinającego się na wyżyny, by w końcu, ku uciesze Belli zrzucić upatrzoną wcześniej, różową bombkę <roll> żarcik!
Na pewno będzie wspaniale :-)
Na pewno będzie wspaniale :-)
- ania1978
śliczny avatarek <ok> Lumisia to piękna pyza <serce> <serce> <serce>