Zdrowiej małoplu!
Ozzy i Iggy
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Mimblo, ściskam Cię mocno. Nerwy rozumiem. Najważniejsze, że się kocisko odkłaczyło. Gimpet-u ja też nie polecam. U mnie Luna też strzelała pawia okłaczonego jak podawałam tę pastę. Choć u niej nie był to tak wielki kłak ja u Igiego.
Bezo-pet choć koszmarnie drogi jest rewelacyjnie skuteczny. Mam nadzieję, że u Was to już koniec przygód ze zdrowiem.
Jak zawsze głaski dla chłopaków

Bezo-pet choć koszmarnie drogi jest rewelacyjnie skuteczny. Mam nadzieję, że u Was to już koniec przygód ze zdrowiem.
Jak zawsze głaski dla chłopaków
- Vanicca
- mimbla
- Kontakt:
Igorek chyba odkorkowany. Żadnego pawika od wczorajszego ranka, brzuszek mieciutki, jelitka super. Pani wet nauczyla mnie macać Iggiego w celu wyczucia nieprawidłowości.
Krtań jest prawie prawie, teraz tylko 4 dni brania antybiotyku w domu i naprawdopodobniej koniec. Pewnie zaleczyłaby się szybciej, gdyby jej igor nie podrażnił próbując pozbyć sie kłaków...
Także kamień z serca mi spadł. Mogę wreszcie usiąść do tej fuchy <diabeł>
Krtań jest prawie prawie, teraz tylko 4 dni brania antybiotyku w domu i naprawdopodobniej koniec. Pewnie zaleczyłaby się szybciej, gdyby jej igor nie podrażnił próbując pozbyć sie kłaków...
Także kamień z serca mi spadł. Mogę wreszcie usiąść do tej fuchy <diabeł>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Monika
- Hodowca
- Kontakt: