Kot ma dopiero 3 miesiące ale już jest to moje najukochańsze zwierzątko na świecie! Charakter zadziorny, drapie, gryzie, skacze na mnie a kiedy zechce to potrafi się położyć na głowie i mruczeć godzinę. No i niestety nauczyłem go od małego(bo jest ze mną od 6 tygodnia) spać ze mną. I teraz co noc Julian pierwszy się kładzie na drugiej poduszce i sobie śpi. To nie żarty, nie da się go tego oduczyć. A rano się budzę a on albo śpi albo nade mną stoi, mruczy i czeka aż wstanę. To mruczenie jest najlepsze! Gorzej będzie tylko jak już jego miejsce zajmie dziewczyna:P chyba kupię 3osobowe łóżko:P Czy wasze też tak z niczego sobie potrafią z miejsca wyskoczyć w górę na prawie pół metra? Aha no i śpi w dziwnych pozycjach co zobaczycie poniżej. Oceńcie tez fachowym okiem, bo na początku miałem trochę wątpliwości czy jest to typowy brytol zwłaszcza, że koty te kojarzę przez te szerokie okrągłe mordki a ten trochę inny jest. A może mi się wydaje tylko.
A teraz kilka zdjęć Juliana:
zaraz po przyjeździe, miał 6 tygodni:

tu jesteśmy już trochę starsi:

a to najnowsze i najlepsze;p
po kolacji:

Kot ma prawie dokładnie 14 tygodni. Waży 2,05 kg. Nie choruje, szczepiony, żywy, zabawny, wredny, interesowny, przyjemny w dotyku i rozczulający czyli wszystko co koty mają najlepsze