Guru Agilis Cattus*PL
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
trafione określenie kiziorku!kizior pisze:maczo![]()
Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka , która ma cyt. tzw."wiejskie" podejście do trzymania zwierząt w mieszkaniu, nie mam zamiaru nikomu ubliżać ale ona nie toleruje kotów i psów w domu i mówi o tym fakcie otwarcie. Sama tak określiła swój stosunek do naszych pupili. Moje kotki nie wiem jak to się dzieje, na czas jej wizyty wyprowadziły się do drugiego pokoju <mrgreen>. Bez namysłu wyszły sobie i nas zupełnie "olały". <lol>
Znajoma oświadczyła , że Guru zachowuje się jak KRÓL, patrzy na wszystkich z góry i nawet sposób poruszania świadczy o jego majestacie. Dla mnie to cały czas maleńki Misiulek :-> ale czas pomyka i chłoczyk chyba dorośleje.
dzisiaj spełniamy prośby

- Vanicca
Gurosław Wspaniały <zakochana>
... I to nie trzeba daleko szukać. Rodzina mojego TŻta do tej pory uważa, że jestem nienormalna, bo jak można w ogóle za kota zapłacić i to jeszcze TYLE! Na domiar złego później go taką DROGĄ karmą żywić i DBAĆ jak o dziecko! No nie do pomyślenia... 
Takich ludzi niestety jest jeszcze sporo, a czasem się zastanawiam czy nie większośćDorota pisze:
Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka , która ma cyt. tzw."wiejskie" podejście do trzymania zwierząt w mieszkaniu,
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Myślę, że Dorszka podejmując ostateczną decyzję, do którego domku ma Guru pojechać brała pod uwagę wszystkie możliwości .Sonia pisze:Guruś jest tak przepięknym kotem z tym jego ogonkiem, że aż szkoda, że nie został hodowlanym kocurkiem.
Guruś trafił do nas , a ja na jego punkcie mam dokładnie coś takiego
Wystawiać i pokazywać można również kastraty
własnie w tym momencie chwila mojej nieuwagi i pożarł Hamsini porcję ligawy <diabeł> <lol>
tak się ofutrzył

a tak wyrósł <shock>

Słodziak specjalnie dla Dorszki

- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: