Mr Moo Moo Aydindril*PL, Gucci & Lemmy Britabby*PL
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Mr Moo Moo Aydindril*PL & Gucci Britabby*PL
Świetna trójca <zakochana> <zakochana> <zakochana> Faktycznie, pięknie kolorystycznie dobrane towarzystwo <mrgreen>
Tempo dokocenia naprawdę robi wrażenie <ok> Patrząc na Twoich chłopaków, jestem pełna optymizmu co do tego, jak u nas to przebiegnie dokocenie :-)
Tempo dokocenia naprawdę robi wrażenie <ok> Patrząc na Twoich chłopaków, jestem pełna optymizmu co do tego, jak u nas to przebiegnie dokocenie :-)
- Joanna P.
Dorotko, Lemmy jest jakby dwukolorowy, więc jestem mocno usatysfakcjonowana stanem obecnym <lol> <lol> <lol>DorotaK pisze:Zuch chłopaki <ok> <ok> <ok>
No tak sobie patrzę na tę fotkę z twoimi kociaczkami Asiu
i myślę, że fajnie kolorki się dopasowały <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Ciekawy jaki jeszcze by pasował![]()
![]()
![]()
Beciu, biorąc pod uwagę charaktery Twoich miśków, jestem niemal pewna, że będzie podobnie :-)Becia pisze:Świetna trójca <zakochana> <zakochana> <zakochana> Faktycznie, pięknie kolorystycznie dobrane towarzystwo <mrgreen>
Jak sobie przypomnę jak Moomuś wycofywał się z zabawy, kiedy przybył do nas Gucio …, a teraz chłopaki bawią się razem, a czasem mam wrażenie, że pokazują Lemiśkowi dawno zapomniane przez nich zabawki. Moo Moo dodatkowo pozwala mu się bawić swoim ogonem. O przytulankach porannych nie wspomnę. No, kochani są bardzo <serce> <serce> <serce>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Joasiu, przeczytałam w wątku Missuni, że dopadło Cię przeziębienie. Dużo zdrówka życzę <ok> 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja też jestem pewna, że dokocenie u Beci będzie błyskawiczne, biorąc pod uwagę jakie kochane ma miśki, jak kochane są koty od Estery i jak ekspresowo przebiegają wszystkie póki co dokocenia w 2014 roku 
Joasiu, Twoje koty są boskie i nie bójmy się tego słowa

Joasiu, Twoje koty są boskie i nie bójmy się tego słowa
- Joanna P.
Agnieszko
dziękuję! Rozłożyło mnie tak, że w nocy nie mogłam spać. Faszeruję się lekami, ale na razie jest kiepsko
MoniQ
dziękuję! <oops>
Rzeczywiście u nas jest sielankowo i radośnie, ale mamy też mały problem - jak wspomniałam w wątku DorotyK, Lemmy nie chce jeść suchego. Całe chrupki, nawet te rozmiękczone i zmieszane z mięskiem zostawały w miseczce, smarowanie pojedynczych pastą odkłaczającą, czy masłem powodowało, że mały łapczywie je oblizywał i nie zjadał, a podawanie bezpośrednio do pysia powodowało protest i plucie. Dzisiaj postanowiłam nad tym popracować i wydaje się, że znalazłam na niego sposób. Rozdrobniłam niebieski PON widelczykiem (celowo nie mieliłam, żeby były drobniejsze i większe kawałki) i podawałam zmieszane z masłem na wysmarowanej masłem dłoni. Ten sposób okazał się skuteczny :-) Nawet w pewnym momencie mały chrupał większe kawałki. Teraz pozostaje mi uzbroić się w cierpliwość i konsekwentnie karmić go w taki sposób, aż sam zajrzy do miseczki. Bardzo proszę, trzymajcie kciuki <ok>
MoniQ
Rzeczywiście u nas jest sielankowo i radośnie, ale mamy też mały problem - jak wspomniałam w wątku DorotyK, Lemmy nie chce jeść suchego. Całe chrupki, nawet te rozmiękczone i zmieszane z mięskiem zostawały w miseczce, smarowanie pojedynczych pastą odkłaczającą, czy masłem powodowało, że mały łapczywie je oblizywał i nie zjadał, a podawanie bezpośrednio do pysia powodowało protest i plucie. Dzisiaj postanowiłam nad tym popracować i wydaje się, że znalazłam na niego sposób. Rozdrobniłam niebieski PON widelczykiem (celowo nie mieliłam, żeby były drobniejsze i większe kawałki) i podawałam zmieszane z masłem na wysmarowanej masłem dłoni. Ten sposób okazał się skuteczny :-) Nawet w pewnym momencie mały chrupał większe kawałki. Teraz pozostaje mi uzbroić się w cierpliwość i konsekwentnie karmić go w taki sposób, aż sam zajrzy do miseczki. Bardzo proszę, trzymajcie kciuki <ok>
- iwus
Ale świetna trójca, Jaki Lemiś malutki w porównaniu do Gucia I Moomisia <mrgreen> Zachowują się tak, jakby zawsze ze sobą byli
Szybkiego ozdrowienia 
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Wygląda to obiecującoJoanna P. pisze:Teraz pozostaje mi uzbroić się w cierpliwość i konsekwentnie karmić go w taki sposób, aż sam zajrzy do miseczki. Bardzo proszę, trzymajcie kciuki <ok>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Asiu ja na końcu gratuluje nowego kocureczka
przecudny chłopaczek <zakochana>
Teraz masz naprawdę piękną bandę brysiów <serce> <serce> <serce>
Ja tam się wcale nie dziwie ,ze kociak taki slodziak odpowiednie ręce go chowały i dbały o niego
kolorek ma rewelacyjny ,a łobuziaków to ja kocham najbardziej <serce>
Co do chrupków znam ten ból Kalunia też jest mięsożercą ale pomalutku ( ma 2 lata i 4 m.) zaczyna skubać chrupki podobno jak będzie miała 4 to już będzie chrupać tak jak jej siostra Gatta
<lol>
Teraz masz naprawdę piękną bandę brysiów <serce> <serce> <serce>
Ja tam się wcale nie dziwie ,ze kociak taki slodziak odpowiednie ręce go chowały i dbały o niego
Co do chrupków znam ten ból Kalunia też jest mięsożercą ale pomalutku ( ma 2 lata i 4 m.) zaczyna skubać chrupki podobno jak będzie miała 4 to już będzie chrupać tak jak jej siostra Gatta
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<ok> za jedzenie chrupek
- Joanna P.
Dzięki :-)
Mój maleńtasek dzielny

Mój maleńtasek dzielny