Wszystko o zabawkach dla kotów!

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!

Post autor: madziulam2 »

fajnie, choć lepiej to wygląda mimo wszystko w dolarach a nie w euro... pomyślę!
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

iwus pisze:Wczoraj doszła paczka z zooplusa z czymś takim
http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... ota/103998
Sweety zwariował na jej punkcie <lol> Tyle gimnastyki kot dawno nie miał, a pańcia nie musi już biegać z wędką, tylko siedzi w fotelu <mrgreen> a kot szczęśliwy :-D
Do nas właśnie dotarło to cudo- Bazyl się normalnie zdyszał, w życiu nie widziałam żeby tak biegał i skakał. Chudy oczywiście trenuje gałki oczne <wsciekly> .
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Wędka Cat Dancer jest super, mamy ją od jakiegoś czasu i potwierdzam, że działa cuda, przynajmniej w przypadku mojego Bentleya. Muszę zakupić drugą, bo obecna jest już tak wyśliniona, że po prostu się rozpada <lol>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Cat Dancer jest niezmiennie nr 1 :) Przeżywa już trzecią młodość z doczepionymi piórkami Magi (które zostały już wcześniej odgryzione od patyczka), patent był prowizoryczny, ale sprawdza się genialnie więc w razie czego polecam :)
Awatar użytkownika
iwus

Post autor: iwus »

My w tej chwili mamy doczepiony dzwoneczek z obróżki, którą gratisowo dostaliśmy z zooplusa, więc wędka jest znów na topie. Jak się znudzi, będą piórka i co tam się jeszcze znajdzie <mrgreen>
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

A ja się przyglądałam, przyglądałam i ten drut mi się wydawał jakiś taki... niebezpieczny. Ale skoro tak dobrze się u Was sprawdza, niewiele kosztuje, a i stuningować go można, to też kupię przy następnym zamówieniu :-D Na razie czekamy na piórka od Magi i wyobrażam sobie, że to dopiero będzie bal :radocha:
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Muszę zakupić tę zabawkę jak tak zachwalacie :-) ale nie teraz przekroczyłam limit dwukrotnie :mimbla:
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

A ja Wam powiem, że mi ten drut nie bardzo leży do zabawy, koty nawet chętnie, choć bez wielkiego jakiegoś entuzjazmu. Tę zabawkę kiepsko się trzyma w ręku (dla mnie kiepsko) bo to goły drucik. W ogóle, to trochę czuję się jak głupek, że zapłaciłam za kawałek gołego druta i roleczki z tektury <lol> Ale też i fakt, że sporo kotów za tym szaleje.
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Ja to sie czuję jak głupek przy większości zabawek, które kupiłam <lol> i leżą sobie jedynie powąchane w pudełku z zabawkami Bentleya.
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Mago pisze:A ja Wam powiem, że mi ten drut nie bardzo leży do zabawy, koty nawet chętnie, choć bez wielkiego jakiegoś entuzjazmu. Tę zabawkę kiepsko się trzyma w ręku (dla mnie kiepsko) bo to goły drucik. W ogóle, to trochę czuję się jak głupek, że zapłaciłam za kawałek gołego druta i roleczki z tektury <lol> Ale też i fakt, że sporo kotów za tym szaleje.
U mnie jak Mago ...drut leży walnięty w kąt koty wola moje piórka ...
Najbardziej jednak kochaja ważkę kupiona od niemca w poznaniu ...niestety ważka już ledwie żyje ...
Zablokowany