Wszystko o zabawkach dla kotów!
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!
maga, a ta ważka nie ma naturalnych elementów tj. futerka itp.? Pamiętam jak w Łodzi w maju było takie stoisko, na którym sprzedawali takie robale- zabawki, ważki, pająki itp. i schodziły jak "świeże bułeczki". Nie pamiętam nazwy, ale kupowało się osobno tego robala za ok. 40 złotych, a osobno wędkę, do której mocowano takiego paskudnika <lol> . Czy to taka >>ważka<<?
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Tak to ta wążka droga jak cholera ale wszystkie koty do niej wariują 
Nie ma futerka ale cudnie furkocze latając ...
Nie ma futerka ale cudnie furkocze latając ...
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Tylko ta cena to kosmiczna 
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
U nas też nie ma szału. Koty kilka razy machną łapą i koniec zabawy.Mago pisze:A ja Wam powiem, że mi ten drut nie bardzo leży do zabawy, koty nawet chętnie, choć bez wielkiego jakiegoś entuzjazmu. Tę zabawkę kiepsko się trzyma w ręku (dla mnie kiepsko) bo to goły drucik. W ogóle, to trochę czuję się jak głupek, że zapłaciłam za kawałek gołego druta i roleczki z tektury <lol> Ale też i fakt, że sporo kotów za tym szaleje.
Mam identyczne odczucia jak Mago.
A czy ta ważka jest do kupienia w Polsce?
- Miss_Monroe
- Moderator
maga pamiętasz nazwę tej zabawki? Właśnie ze względu na cenę jej nie kupiłam, a poźniej przyznam, że żałowałam...
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Gosiu, podpisuję się, dokładnie tak samo się czuję, a jak Bohdan to zobaczył, to przez pół dnia trzymał się ze śmiechu, i ciągle pytał, ile to kosztowało, i czy na pewno czegoś nie zgubiłam przy rozpakowywaniu <lol>Mago pisze:A ja Wam powiem, że mi ten drut nie bardzo leży do zabawy, koty nawet chętnie, choć bez wielkiego jakiegoś entuzjazmu. Tę zabawkę kiepsko się trzyma w ręku (dla mnie kiepsko) bo to goły drucik. W ogóle, to trochę czuję się jak głupek, że zapłaciłam za kawałek gołego druta i roleczki z tektury <lol>
- Anka
- Agilisowy Rezydent
głupek, jak głupek, To jedyna zabawka ten kawał druta z odrobinkami tektury, ktora jest w stanie Lucka dupsko ruszyć z miejsca, szczególnie, gdy mi się nie chce bawić w berka
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
U mnie było to samo <lol> TŻ mnie obśmiał i powątpiewał czy to aby komplet.Dorszka pisze:Gosiu, podpisuję się, dokładnie tak samo się czuję, a jak Bohdan to zobaczył, to przez pół dnia trzymał się ze śmiechu, i ciągle pytał, ile to kosztowało, i czy na pewno czegoś nie zgubiłam przy rozpakowywaniu <lol>Mago pisze:A ja Wam powiem, że mi ten drut nie bardzo leży do zabawy, koty nawet chętnie, choć bez wielkiego jakiegoś entuzjazmu. Tę zabawkę kiepsko się trzyma w ręku (dla mnie kiepsko) bo to goły drucik. W ogóle, to trochę czuję się jak głupek, że zapłaciłam za kawałek gołego druta i roleczki z tektury <lol>
Do tego do dziś się zastanawiam, czy nie zabrakło instrukcji obsługi, bo może to ja nie wiem jak się tym bawić <mrgreen>
Przez krótki czas Puszek świetnie się bawił jak się przytrzasnęło jedną końcówkę szufladą wysokiej komody, a druga sobie dyndała i podskakiwała.
Ale krótko, teraz jakiegokolwiek zainteresowania brak.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ha, a u nas to ja byłam tym sceptycznym i wyśmiewającym kawał druta za 35 zł
Zabawkę kupił Pańcio i to był strzał w 10 
- Miss_Monroe
- Moderator
35 złotych <shock> ? Ja kupiłam tą zabawkę za mniej niż 10 złotych.