Bailey :)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Bailey :)
Zawsze tak jest. Kota powinno się dostać całkowicie wybudzonego dlatego to tyle trwa. Trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze <ok>
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Trzymam kciuki :-) 
- Beate
- Agilisowy Rezydent
- offca
Udało się! Nasz tygrysek już jest od godzinki w domu...słania się biedaczek, śpi...niech odpoczywa. Mimo całego zmęczenia kocurek przeszedł się już do kuwety, później niestety zwymiotował żółcią (tu go rozumiem, ja na narkozę reaguję tak samo). Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, a wieczorem może uda się coś zjeść (nie wiedziałam, że kot może tak schudnąć przez jeden dzień). Dziękujemy za wsparcie.
W podziękowaniu ślemy zdjęcie śpiącego na drapaku Baileya (wskakiwał tam z takim uporem mimo bólu, aż żal bylo sie patrzeć, ale obraził się i nie chciał położyć się koło mnie na łóżku:(, mam nadzieję, że foch przejdzie).

W podziękowaniu ślemy zdjęcie śpiącego na drapaku Baileya (wskakiwał tam z takim uporem mimo bólu, aż żal bylo sie patrzeć, ale obraził się i nie chciał położyć się koło mnie na łóżku:(, mam nadzieję, że foch przejdzie).

- Becia
- Agilisowy Rezydent
Za szybki powrót do formy <ok> <ok> <ok>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Trzymaj się Baileyku <serce>
Offca uważajcie dziś na wyżej położone miejsca, żeby sobie kociak krzywdy nie zrobił.
Jutro powinien być w dobrej kondycji
Offca uważajcie dziś na wyżej położone miejsca, żeby sobie kociak krzywdy nie zrobił.
Jutro powinien być w dobrej kondycji
- offca
Nie powinnam mu pozwalać? on chce wskakiwać tylko gdzieś na wysokość krzesła...to za dużo dla niego?
- offca
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Śliczny totek, kocham pręguski <serce> <serce> <serce>
- cheshire
Rowiesnik Newtonka :-) Jutro konczy 7 miesiecy. Dzis ide go zapisac na kastracje.. Po jednym dniu kocurek juz sie ma ok? Czy wymaga dluzszej opieki?