Oscar - kremowy kawaler

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
J'adore Jasmine
Hodowca
Hodowla: Ars Britannica*PL
Kontakt:

Post autor: J'adore Jasmine »

Z Lovkiem w porządku, jądra są w mosznie, ale gdy się stresuje i wetka mówi, że to nie zdrowe dla niego..Wolę nie ryzykować. Kociak jest przekochany i chcę by zdrowo się rozwijał. Ludzie i miejsca publiczne nie robią na nim takiego wrażenia.

W tym wątku istotny jest dla mnie Oskar i nowy dom dla niego.

A to właśnie Oskar:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
lakshmi
Hodowca
Hodowla: Underleyhall*PL
Kontakt:

Post autor: lakshmi »

Te kremowe niektóre to mają diabła za skórą. Toffi, który postanowił zabić Lonia też był kremuskiem.
Oskar to młodziutki kocurek w atrakcyjnym kolorze, powinien dość szybko znaleźć normalny dom, który go rozpuści jak dziadowski bicz. :ok:
Awatar użytkownika
J'adore Jasmine
Hodowca
Kontakt:

Na pocieszenie Oskar już jest rozpieszczony. Rude wredne, heheh, no kremowe czasem trochę też. Ale na poważnie, to kot z charakterem. Upór ma po swoim Panu, który za nic nie chce go oddać. Ahh, gdyby tak rozciągnąć ściany...miałby swoją komnatę z Kacprem, a ja wszystkie ogonki u siebie.
Myślę, że Oskar to kot do kochania, głaskania, zabawy. Z Kacprem dogaduje się bez problemu. Czasem się ganiają, ale potem śpią na jednej poduszce. Tyle, że nasze sreberka to takie wrażliwce. Pointy dają radę i Sweety i Jasminka, rozbroiły moc Oskara i im nic nie robi. Lada i Lover obrywają co krok, choć Lover bardziej, bo Oskar czuje samca.
Wciąż łudzę się, że cud się zdarzy..gdyby jednak nie, liczę na to, że ktoś marzy o taki wspaniałym kociaku.
Mimo, że teraz jest jak jest, Oskar to nadal mój ukochany kociak...
Awatar użytkownika
koteczek555
Kontakt:

Post autor: koteczek555 »

Piękny kocur. Oby znalazł się dobry dom. A rude koty podobno mają najlepsze charaktery, samej marzy mi się rudy :)
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Mi sie tez marzy taki rudzielec. Z pewnoscia za pare lat pojawi sie taki u mnie w domu. :-)
sweetka

Post autor: sweetka »

Czesc,
Ja jestem Ola - nowa potencjalna przyjaciolka Oskara :)

A o to i Oskar w nowym otoczeniu :) trzymajcie kciuki zeby sie zaaklimatyzowal :)

Przepraszam za kiepskie zdjęcia, ale póki co to ja jestem teraz jak paparazzi, który poluje na Oskara w naturalnych pozycjach ;).

Obrazek

Obrazek

Odstresowalem sie to moge pojesc :)
Obrazek

Obrazek

Eksploracja terenu w toku ..
Obrazek

Obrazek

Pierwsza wybrana miejscowka ;)
Obrazek

Koneser sztuki ;)
Obrazek

Troche gimnastyki ;)
Obrazek

Jak wypadłem? Dobrze wygladam? :)
Obrazek

Jeeeejjj.. tam jest świat ;)
Obrazek

Dalsze wspinaczki..
Obrazek

Miejscowka nr 2 ;)
Obrazek

Wiecej wieczorem pewnie ;)

Pozdrawiamy,
Ola i OSKAR :)
Awatar użytkownika
J'adore Jasmine
Hodowca
Kontakt:

Moje Kochanie jest chyba szczęśliwe i tylko o 5 kilometrów ode mnie. Poza tym wygląda na to, że Ola i Oskar są sobie przeznaczeni, dwa ADHD, które gdy są razem dziwnie spokojnieją:) Ot, obserwacja. Oskar szybko przyjął nową Panią mruczeniem, ocieraniem i całą masą pieszczot, których mi raczej szczędził.
Tylko w domu jakoś pusto..i ciszej...Reszta stada śpi, tylko Kacper szuka swojego kumpla.
No trudno, mam nadzieję, że Oskar będzie szczęśliwy..a Ty Ola napraw ekspres, bo będę częstym gościem.
pozdrowienia
trochę smutna Ania
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Aniu będzie mu dobrze i pewnie nowy dom przypadł mu do gustu bo zwiedza i michy pałaszuje.
Olu witaj na forum
Awatar użytkownika
J'adore Jasmine
Hodowca
Kontakt:

manita pisze:Aniu będzie mu dobrze i pewnie nowy dom przypadł mu do gustu bo zwiedza i michy pałaszuje.
Olu witaj na forum
No przede wszystkim Ola mu przypadła, miło było patrzeć jak do niej mruczy i się tuli..dobrze, że mam blisko...
dzięki za dobre słówko.
Awatar użytkownika
dagmara

Post autor: dagmara »

Trzymam kciuki za szybka aklimatyzacje kremowego kawalera <serce>
Zablokowany