Gabryś i Leon
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Dopiero wróciłam, przepraszam,że tak długo czekałaś.
Czy posiłek był mały, czy taki "ile zechciał?"?
Posiłki na razie wydzielaj w małych porcjach. Wymioty były wywoływane, więc i żołądek może być podrażniony. Czy dałaś tę karmę, co zawsze? Może na razie jakąś karmę z wet. na problemy z jelitami - one chyba u wszystkich producentów mają Intestinal wpisane.
Obmacaj brzucho, jeśli jest miękkie, niebolesne, daje się "ugniatać", nie ma wzdęć, to raczej stawiałabym na ciągle podrażniony żołądek. Karm często ale w malutkich ilościach, po prostu wysyp do miseczki troszkę chrupek, żeby Gabryś nie "przeładował" sobie żołądka.
A jeśli i to nie pomoże, to kontrola weta konieczna.
Czy posiłek był mały, czy taki "ile zechciał?"?
Posiłki na razie wydzielaj w małych porcjach. Wymioty były wywoływane, więc i żołądek może być podrażniony. Czy dałaś tę karmę, co zawsze? Może na razie jakąś karmę z wet. na problemy z jelitami - one chyba u wszystkich producentów mają Intestinal wpisane.
Obmacaj brzucho, jeśli jest miękkie, niebolesne, daje się "ugniatać", nie ma wzdęć, to raczej stawiałabym na ciągle podrażniony żołądek. Karm często ale w malutkich ilościach, po prostu wysyp do miseczki troszkę chrupek, żeby Gabryś nie "przeładował" sobie żołądka.
A jeśli i to nie pomoże, to kontrola weta konieczna.
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
po cichu powiem (żeby nie zapeszać) że wychodzimy na prostą...
zero wymiotów mamy dziś na koncie
tak jak radziły Dorszka
i Maga
jemy karme dla kotów z problemamy jelitowymi... niewiele ale zawsze coś!
w kuwecie 2 razy siku
oczyska już weselsze... nawet zabłysły na widok muchy
dziś 1szy raz wyszłam z domu, kiedy to inni przejęli wartę!! i mały znów witał mnie po powrocie
brzuszek nadal miękki <klaszcze> <klaszcze> daje sobie go "obmacać" więc chyba nie boli!!!
dziękuje wszystkim za kciuki i życzenia powrotu do zdrowia
szczególne podziękowania dla Madzi - maga i Dorszki - SUPER ŻE JESTEŚCIE I RADZICIE MNIEJ DOŚWIADCZONYM
ps. maga ty wiesz, że ja Ciebie pomału traktuje jak taką "matkę chrzestną" Gabrysia - bo z moim hodowcą kontakt był ale jednostronny....
zero wymiotów mamy dziś na koncie
tak jak radziły Dorszka

w kuwecie 2 razy siku
oczyska już weselsze... nawet zabłysły na widok muchy
dziś 1szy raz wyszłam z domu, kiedy to inni przejęli wartę!! i mały znów witał mnie po powrocie
brzuszek nadal miękki <klaszcze> <klaszcze> daje sobie go "obmacać" więc chyba nie boli!!!
dziękuje wszystkim za kciuki i życzenia powrotu do zdrowia
szczególne podziękowania dla Madzi - maga i Dorszki - SUPER ŻE JESTEŚCIE I RADZICIE MNIEJ DOŚWIADCZONYM
ps. maga ty wiesz, że ja Ciebie pomału traktuje jak taką "matkę chrzestną" Gabrysia - bo z moim hodowcą kontakt był ale jednostronny....
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- madziulam2