Ciekawe czy ślicznota przekona się do gości :-) U mnie taki "mało gościnny" jest Gucio, który na dźwięk domofonu szuka azylu na tubie lub w rozecie <serce>
Lumi :)
- Joanna P.
Re: Lumi :)
Lumisia to rasowa kocia modelka <serce>
Wspaniale pozuje i wdzięczy się przed aparatem.
Ciekawe czy ślicznota przekona się do gości :-) U mnie taki "mało gościnny" jest Gucio, który na dźwięk domofonu szuka azylu na tubie lub w rozecie <serce>
- Izabela AD
Lumisia - cudo ! A do gości pewnie się przekona . Moje koty totalnie były antytowarzyskie a teraz mają wybranych gości, których lubią i nie popuszczą miziaków. Pozdrawiamy serdecznie i specjalne miziaki dla Lumisi

- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Wiesz Aguś u nas po Wigilii (bardzo licznej) i kilku wizytach gości w styczniu bardzo się zmienił Carlos - nie wieje już pod narzutę czy pod łóżko, stał się odważniejszy i ciekawski <mrgreen> Tak się bałam gości, a tu się okazuje, że im więcej wizyt, tym lepiej
Fajnie, że i Lumisia się przełamała <serce>
Jaka ona (no przecież wiesz :-) ), ładna, piękna, cudowna <zakochana>
Fajnie, że i Lumisia się przełamała <serce>
- Agnes
Dziękujemy
Na prawdę, ciesze się ogromnie, że zrobiłyśmy taki postęp. Przyznaje, że starałam się ograniczać wizyty gości do minimum. Teraz myśle, że był to błąd. Pewnie minie trochę czasu nim wszystko wróci do normalności, a może i nie do końca wróci? ale najważniesze, żeby Lumi nie bała się ludzi. Nie musi siedzieć z nami w pokoju, nie musi się bawić z nikim obcym, ale żeby nie uciekała w popłochu, ciągnąć brzucha po ziemi, pod łóżko... mam nadzieje, że nie był to jednorazowy przypadek, i następnym razem, znów nam się uda :-)
I jeszcz raz, u nas, chciałabym podziękować Ani i Baxterkowi
za nasze przyszłe dokocenie Manitowym
Kotkiem
bardzo się cieszę <hura> <hura>
Na prawdę, ciesze się ogromnie, że zrobiłyśmy taki postęp. Przyznaje, że starałam się ograniczać wizyty gości do minimum. Teraz myśle, że był to błąd. Pewnie minie trochę czasu nim wszystko wróci do normalności, a może i nie do końca wróci? ale najważniesze, żeby Lumi nie bała się ludzi. Nie musi siedzieć z nami w pokoju, nie musi się bawić z nikim obcym, ale żeby nie uciekała w popłochu, ciągnąć brzucha po ziemi, pod łóżko... mam nadzieje, że nie był to jednorazowy przypadek, i następnym razem, znów nam się uda :-)
I jeszcz raz, u nas, chciałabym podziękować Ani i Baxterkowi
bardzo się cieszę <hura> <hura>
- yamaha
- Genius Loci
I ja i ja <tańczy>
Tez sie bardzo ciesze, ze to wlasnie do Lumisi pojedzie to materialowe cudenko z Manitowiska <roll>
I juz sie nie moge doczekac <lol>
Tez sie bardzo ciesze, ze to wlasnie do Lumisi pojedzie to materialowe cudenko z Manitowiska <roll>
I juz sie nie moge doczekac <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Lumisia z kokardą a szyi będzie na pewno piękna :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ogromnie się cieszę, że dostaniecie kotka <tańczy> <tańczy> <tańczy>
- Jennefer
Jakiego kotka? Czy ja coś pominełam? 
- Agnes
Pominęłaś, pominęłaś <lol>
Lumi będzie miała siostrzyczkę <tańczy>
Koteczka dziś opuściła hodowle