Tak tak, i jak u Hanki Leon i LucekJoanna P. pisze:Obstawiam, że Leon, podobnie jak Gucio, w pierwszej chwili ucieknie, a Boguś zaopiekuje się Księżniczką :-)
Ich troje
- yamaha
- Genius Loci
Re: Dwa cudowne misie czyli czekoladowo-niebieski duet
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Obstawiam tak jak Wy :-) Leon jest bardziej strachliwy, będzie się małej bał na początku. Mam tylko nadzieję, że bardzo krótko to będzie trwało
Boguś to taki wieczny kociak, wesoły, ciekawski. Myślę, że on szybciutko złapie kontakt z Fergulinką.
Myślę też, że tym razem Leoś trochę lepiej przeżyje dokocenie, bo feliway'a mamy już w kontakcie. Poprzednim razem dopiero trzy dni po przywiezieniu Bogusia kupiłam urządzenie. Ale nie powiem, stracha mam
Myślę też, że tym razem Leoś trochę lepiej przeżyje dokocenie, bo feliway'a mamy już w kontakcie. Poprzednim razem dopiero trzy dni po przywiezieniu Bogusia kupiłam urządzenie. Ale nie powiem, stracha mam
- Zosiak
Ale to taki pozytywny stres? takie motylki w brzuszku? <mrgreen>
Na pewno wszystko bedzie dobrze!
Na pewno wszystko bedzie dobrze!
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Motyle ogromne, jak przed pierwszą randką <lol>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
A ja bym wcale nie była taka pewna tego Leona. Też myślałam, że Bajzelek ucieknie i się schowa, a on tymczasem udawał, że Młodego nie ma <lol>yamaha pisze:Tak tak, i jak u Hanki Leon i LucekJoanna P. pisze:Obstawiam, że Leon, podobnie jak Gucio, w pierwszej chwili ucieknie, a Boguś zaopiekuje się Księżniczką :-)
za to co do Bogusia, to mam podobne wrażenie :-)
No ciekawa jestem!
- Becia
- Agilisowy Rezydent
To jest zdecydowanie lepsza opcja niż patrzenie na strach kota. Oby Leoś, zamiast się bać, udawał, że jej nie widzi <lol>atomeria pisze:Też myślałam, że Bajzelek ucieknie i się schowa, a on tymczasem udawał, że Młodego nie ma <lol>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Beciu, mam przeczycie, że tym razem będzie dużo łatwiej niż poprzednio.
Po pierwsze Leoś od dawna nie jest już jedynakiem, po drugie ma już doświadczenie z przybyciem nowego domownika (ostatecznie pozytywne przecież), po trzecie Boguś był dużym kocurkiem, jak do Ciebie przyjechał, a Fergulinka to dziewczynka i na pewno będzie dużo mniejsza.
No i po czwarte będzie miał wsparcie Bogusia
Po pierwsze Leoś od dawna nie jest już jedynakiem, po drugie ma już doświadczenie z przybyciem nowego domownika (ostatecznie pozytywne przecież), po trzecie Boguś był dużym kocurkiem, jak do Ciebie przyjechał, a Fergulinka to dziewczynka i na pewno będzie dużo mniejsza.
No i po czwarte będzie miał wsparcie Bogusia
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko, mądrze prawisz <mrgreen> Liczę na to, że tak właśnie będzie :-)
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
No no, dzięki 8-) Jak tak czasem napiszę coś od serca co mi się wydaje, a nie jest to przecież poparte ani specjalną wiedzą, ani doświadczeniem (bo takowych nie posiadam), to wyobrażam sobie jak to Dorszka czyta łapiąc się za głowę i myśląc "co mi te dziewczyny za dyrdymały tu wypisują" <lol>Becia pisze:Agnieszko, mądrze prawisz <mrgreen> Liczę na to, że tak właśnie będzie :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Wiedza, rzecz bezcenna ale intuicja też bywa nieoceniona