mówisz o muszce?yamaha pisze:Ale to czarne jest... CZARNE <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Tummy & Pillow
- annart
Re: Tummy & Pillow
-
kotku
No gdybym nie miała przed sobą kalendarza to naprawdę uwierzyłabym, że mamy wiosnę <lol>
Fajne takie polowanko! Dla mnie najważniejsze, że koty zjadają pająki <strach>
Fajne takie polowanko! Dla mnie najważniejsze, że koty zjadają pająki <strach>
- annart
W weekend nasze kochane kiciunie miały forumowe odwiedziny:) <tańczy>
Ciocie nawiozły zabawek i smakołyków, tak też dziewczyny teraz mają dużo nowości...chodzą koło szafy z zabawkami i przysmakami i patrzą błągalnie, czy Pańcia nie wyciągnie czegoś fajnego i smacznego, ale różowe piórka od Magi królują <mrgreen> Pillow prędzej się zasapie na śmierć niż odpuści gonitwę za nimi po sofie.
Tummiczek była troszkę wycofana i nie chciała brykać przy cioteczkach (poszła spać), za to Pillow, która zazwyczaj ucieka przed obcymi, była bardzo dzielna i towarzyska:)
ha, a potem byliśmy u Magi zobaczyć maleńkie kociaki z miotu J, powiem szczerze, ze to były najsłodsze i najbardziej urocze stworzenia jakie widziałam na oczka
(dzieki Maga)
Totalna inwazja puchatych niebieskich kuleczek, niah, niah
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> i dla Stefanka <serce> + <zakochana>
Teraz mamy kuracje na dziąsła i od piątku jest niebo lepiej, przekrwione i wybujałe dziąsła + brzydki zapach znikają, teraz są już różowe i tylko sporadycznie lekko zaczerwienione, mamy tez karmę na ząbki RC Oral i lekko zółtawe osady tez znikają, myślę ze doktory będą zadowolone z przebiegu kuracji, a wizyta dopiero za 2 tyg.
Kotki już trochę odpuszczają przy aplikacji dentiseptu. i jest znośnie... Ufff
mało czasu, na razie nie mam żadnych nowych zdjęć
ale się poprawię:)
Ciocie nawiozły zabawek i smakołyków, tak też dziewczyny teraz mają dużo nowości...chodzą koło szafy z zabawkami i przysmakami i patrzą błągalnie, czy Pańcia nie wyciągnie czegoś fajnego i smacznego, ale różowe piórka od Magi królują <mrgreen> Pillow prędzej się zasapie na śmierć niż odpuści gonitwę za nimi po sofie.
Tummiczek była troszkę wycofana i nie chciała brykać przy cioteczkach (poszła spać), za to Pillow, która zazwyczaj ucieka przed obcymi, była bardzo dzielna i towarzyska:)
ha, a potem byliśmy u Magi zobaczyć maleńkie kociaki z miotu J, powiem szczerze, ze to były najsłodsze i najbardziej urocze stworzenia jakie widziałam na oczka
Totalna inwazja puchatych niebieskich kuleczek, niah, niah
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> i dla Stefanka <serce> + <zakochana>
Teraz mamy kuracje na dziąsła i od piątku jest niebo lepiej, przekrwione i wybujałe dziąsła + brzydki zapach znikają, teraz są już różowe i tylko sporadycznie lekko zaczerwienione, mamy tez karmę na ząbki RC Oral i lekko zółtawe osady tez znikają, myślę ze doktory będą zadowolone z przebiegu kuracji, a wizyta dopiero za 2 tyg.
Kotki już trochę odpuszczają przy aplikacji dentiseptu. i jest znośnie... Ufff
mało czasu, na razie nie mam żadnych nowych zdjęć
ale się poprawię:)
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Super, że z dziąsełkami lepiej <ok>
A odwiedzin i wizyty u Magi zazdroszczam bardzo.Stefanka to ja też od początku <zakochana>
A odwiedzin i wizyty u Magi zazdroszczam bardzo.Stefanka to ja też od początku <zakochana>
- Hann
Czarny brytek jest... o matko...
rozwalający zupełnie <mrgreen>
- Izabela AD
Marzy mi się czarny brytek <ok> Piękne są czarne futra! Jeszcze raz: pięknota!

- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Nam też było bardzo miło <ok> .
Mam nadzieję, że dołączysz do naszej wesołej ekipy krakowskiej i spotkań w krabrice <lol>
Mam nadzieję, że dołączysz do naszej wesołej ekipy krakowskiej i spotkań w krabrice <lol>
- annart
Oczywiście, bardzo dziękuję za zaproszenie!maga pisze:Mam nadzieję, że dołączysz do naszej wesołej ekipy krakowskiej i spotkań w krabrice <lol>
troszkę byłam stremowana nowym towarzystwem, ale się rozkręcę <roll> !
(PS. będę też żebrać o przepis na dressing do takiej sałatki... niebo <pokłon>)
Taaak coś w tym jest... u weterynarza, jak się rozniosło ze mam w transporterku czarnego brytka, to przyleciały dwie inne lekarki i kocia kosmetyczka, by ją zobaczyć, potem chciały zagłaskać i zaciumkać na dobre, bo "to taka piękność i rzadkość czarny kot brytyjski"...Hann pisze:Czarny brytek jest... o matko...rozwalający zupełnie <mrgreen>
a ja tam nie wiem, która jest piękniejsza, która jest bardziej słodka, bardziej kochana.. KOCHAM TAK SAMO! serce by mi pękło, jakbym miała wybierać, gdybym musiała np. jedną oddać... brrrr... ciarki...
- ozon
- Agilisowy Rezydent
I jak tam sytuacja z dziąsełkami?annart pisze:Teraz mamy kuracje na dziąsła
- annart
A dziękuję, wydaje się ze jest ok, dziąsła bardzo bardzo lekko zaczerwienione. jest o niebo lepiej niż było, wizyta kontrolna w piątek za tydzień:) kupiłam dziś chochelkę do zupy:) może uda się pobrać w piątek rano mocz to badania, tak kontrolnie, przy okazji wizyty.
zobaczymy:)
zobaczymy:)