Drapaki
- sarunia28
Re: Drapaki
A ja ogladalam ostatnio WAsze piekne drapaki spodobaly mi sie te rozetki w ktorych kociaste spia i domowilam do mojego.. Niestety moja kicia wogole nie chce tam wejsc ...szkoda bo myslalam ze bedzie miala fajne miejsce do spania
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Sarunia, daj czas kociakowi. Wejdzie i do rozety. Chyba większość z nas przerabiała ze swoimi kotami fazę pt. "Nie lubię rozety", a teraz jest to ulubione miejsce drzemek kociastych.
- yamaha
- Genius Loci
Audrey dobrze prawi, poczekaj, moze jeszcze sie do niej przekona (od jak dawna masz te rozete ?)
-
jarekk
patrząc na mojego brytka nie sposób się nie zgodzic - wszelkie zmiany i nowości muszą byc przemyślane. I to dłuuugo trwa - podjęcie przez niego działania szybciej niż miesiąc po jest pośpieszne i nierozważne na co brytyjski charakter mu nie pozwala <mrgreen>yamaha pisze:Audrey dobrze prawi, poczekaj, moze jeszcze sie do niej przekona (od jak dawna masz te rozete ?)
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
a co jest w rozecie? pytam, bo moje spią dopiero po wyjęciu poduch z rozety i zamianie ich na dywan
poduchy służą kociakom
poduchy służą kociakom
- tina
- Hodowca
- Hodowla: Amazing Aisha*PL
- Kontakt:
Masz rację <ok> u kotów to się zmiania.Audrey pisze:Sarunia, daj czas kociakowi. Wejdzie i do rozety. Chyba większość z nas przerabiała ze swoimi kotami fazę pt. "Nie lubię rozety", a teraz jest to ulubione miejsce drzemek kociastych.
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
Mam wrażenie, że poduchy są dla Brytków mało stabilne.
Dlatego potrzebują czasu :-)
Mam jeden drapak z poduchą i troszkę czekał, aby koty się przekonały. Teraz już wiedzą, że jest bezpieczny i miękka poducha nie odpadnie
Dlatego potrzebują czasu :-)
Mam jeden drapak z poduchą i troszkę czekał, aby koty się przekonały. Teraz już wiedzą, że jest bezpieczny i miękka poducha nie odpadnie
-
agnieszka9008
Kochani!
Postanowiłam zakupić moim kociastym drapak Rufiego...Interesuje mnie ten model:
http://www.drapaki.pl/pl/dla-duzych-kotow/65-d-5b.html
Jak myślicie? dla mojej czwórki może być??
Postanowiłam zakupić moim kociastym drapak Rufiego...Interesuje mnie ten model:
http://www.drapaki.pl/pl/dla-duzych-kotow/65-d-5b.html
Jak myślicie? dla mojej czwórki może być??
- ladyhawke
Pomysł dobry, tylko ja bym wymieniła rozetę na większą. U mnie 50 cm to tak jest z zapasem, ale Bzik jest mniejszy od Tunia.
A jak będą chciały wejść 2 naraz?
No nie wiem, na 4 koty to trochę mało, no ale przecież nie wszystkie naraz będą korzystać?
A jak będą chciały wejść 2 naraz?
No nie wiem, na 4 koty to trochę mało, no ale przecież nie wszystkie naraz będą korzystać?
-
agnieszka9008
A jaki macie model??