Zdecydowanie takozon pisze: Dziewczyny, poprawcie mnie, jeśli trzeba, ale czy nie lepsze byłyby szelki, jeśli Antonio ma być kotem wychodzącym?
Antonio :)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Antonio :)
- Kathi
ozon pisze:Okropny język <kciukwdół> ale mam nadzieję, że znajdziesz fajną pracę i to Ci zrekompensuje ten wysiłek :-)Kathi pisze:wkuwam jakoś ten Deutsch
Dziewczyny, poprawcie mnie, jeśli trzeba, ale czy nie lepsze byłyby szelki, jeśli Antonio ma być kotem wychodzącym?Kathi pisze:Obroże nosimy bardzo rzadko - może dwa razy do tygodnia i po 15 min.
Dokładnie tak. Przeżywam teraz te same stanyBecia pisze:Tutaj już tyle akcji z kupkami było <mrgreen> Ich widok w kuwecie to radość ogromna <tańczy>
Co do jezyka zgadzam sie - okropny i z przewaga nudyy
A co do obrozy czasami ja nosimy aby sie za bardzo nie odzwyczail, kiedy mamy gosci aby ładnie jak dzentelmen wygladal. a szelki tez mamy!
Tak Antonio wychodzacy jedynie do weta bedzie <mrgreen>
a co do kupek to w sumie sie pospieszylam
Pozdrawiam cieplo wszystkich
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Ależ Antonio i bez obróżki to Bardzo Przystojny Dżentelmen :-)
- Betuś
Ślicznie na tych zdjęciach wyglada :-) Kicius jest słodziutki. Tez kupiłam obroże i tez założę tylko jak przyjda goście. No chyba, ze Forrest ewidentne da mi znac, ze nie lubi takiej biżuterii.
- Kathi
ozon pisze:Ależ Antonio i bez obróżki to Bardzo Przystojny Dżentelmen :-)
A dziękujemy bardzo
- Kathi
Dzień dobry!
Dawno nas nie było...
Chciałam wam powiedzieć że u nas świeci słoneczko i jest cudownie!
Na dworze +6 i bezchmurne niebo z przyjemnym słoneczkiem <oops>
Ciekawe jak będzie popłudnie wyglądać <gwiżdże>
Nic tylko czekać na wiosnę i pierwsze świergoty ptaszków usłyszec - no i na reakcje Antonia na widok piórowatych głośnych przyjaciół
Idziemy dzisiaj biegać <!> Znaczy tylko Pancia a Antoniowi musi wystarczyć tylko widok za okna <tańczy>
U nas w zasadzie bez zmian - na każdy polu.
Czy to chodzi z pracą czy z moim nastawieniem
W sumie nie bardzo mam się z czego cieszyc - tyle o ile że ma kochanego Kocura <serce> no i jeszcze bardziej rozbrykanego niż mąż <lol>
U Antonia rewelacyjnie - jesteśmy zdrowi jak rybka
i rośniemy w oczach jak miło <zakochana>
Ostatnio odkryliśmy z Antoniem sposób na wielkie kłęby kłaków które walają się po mieszkaniu hmm... a więc Antonio uwielbia odkurzacz <shock>
Serio podąża za nim krok w krok, a ja głupia myślalam że chociaż przy sprzataniu będe miała spokój <gwiżdże>
Bo inne kocury to uciekają na widok i hałas działającego odkrzacza, no inne koty <gwiżdże> , nie mój <suchy>
A tu masz babo placek <!> Gania za odkurzaczem aż sie kurzy <lol> , nawet można go odkurzyć, jego brzuszek, grzbiet i inne owłosione partie ciała <rotfl>
Więc jak będzie bardzo się zakłaczal metodę mam jak znalazł na przyszłość <ok> <zakochana>
A oto skromne zdjęcia dla przypomnienia się!
Zapewniamy Was że się nie straciliśmy ! <mrgreen>

<serce>

Wybaczcie za jakość ale robimy zdjęcia S3 - niestety nie posiadamy cyfrówki czy lustrzanki! :->
Życze wszystkim udanego weekendu i przyszłego tygodnia! <ok> <ok> <ok>
Dawno nas nie było...
Chciałam wam powiedzieć że u nas świeci słoneczko i jest cudownie!
Na dworze +6 i bezchmurne niebo z przyjemnym słoneczkiem <oops>
Ciekawe jak będzie popłudnie wyglądać <gwiżdże>
Nic tylko czekać na wiosnę i pierwsze świergoty ptaszków usłyszec - no i na reakcje Antonia na widok piórowatych głośnych przyjaciół
Idziemy dzisiaj biegać <!> Znaczy tylko Pancia a Antoniowi musi wystarczyć tylko widok za okna <tańczy>
U nas w zasadzie bez zmian - na każdy polu.
Czy to chodzi z pracą czy z moim nastawieniem
W sumie nie bardzo mam się z czego cieszyc - tyle o ile że ma kochanego Kocura <serce> no i jeszcze bardziej rozbrykanego niż mąż <lol>
U Antonia rewelacyjnie - jesteśmy zdrowi jak rybka
Ostatnio odkryliśmy z Antoniem sposób na wielkie kłęby kłaków które walają się po mieszkaniu hmm... a więc Antonio uwielbia odkurzacz <shock>
Serio podąża za nim krok w krok, a ja głupia myślalam że chociaż przy sprzataniu będe miała spokój <gwiżdże>
Bo inne kocury to uciekają na widok i hałas działającego odkrzacza, no inne koty <gwiżdże> , nie mój <suchy>
A tu masz babo placek <!> Gania za odkurzaczem aż sie kurzy <lol> , nawet można go odkurzyć, jego brzuszek, grzbiet i inne owłosione partie ciała <rotfl>
Więc jak będzie bardzo się zakłaczal metodę mam jak znalazł na przyszłość <ok> <zakochana>
A oto skromne zdjęcia dla przypomnienia się!
Zapewniamy Was że się nie straciliśmy ! <mrgreen>

<serce>

Wybaczcie za jakość ale robimy zdjęcia S3 - niestety nie posiadamy cyfrówki czy lustrzanki! :->
Życze wszystkim udanego weekendu i przyszłego tygodnia! <ok> <ok> <ok>
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> Cudnie rosnie !
I widze, ze jak moja Missy - na plycie w kuchni uwielbia lezec <lol>
I jeszcze : widze ze jestescie naprawde kocio-zakreceni <lol> Te firanki...... <lol>
A o robote sie nie martw, przyjdzie czas, bedzie robota <ok> <ok> <ok>
I jeszcze : widze ze jestescie naprawde kocio-zakreceni <lol> Te firanki...... <lol>
- Kathi
yamaha pisze:<zakochana> Cudnie rosnie !
Co do płyty to powiem tak: im więcej zabraniałam tym bardziej się tam pchał
A co do firanek to one były duuuużo przed Antoniem
Póki co twoja propozycja u mnie króluje: "przyjdzie czas będzie robota" - tego się trzymam! :-)
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Ja chyba nie daleko od Ciebie jestem obecnie bo w Uberlingen :-) pozdrawiam serdecznie i głaski dla kocika 
- Betuś
O matko, odkurzać kota
Te ludziska to maja pomysły <idea>
Ściskamy kiciula bardzo mocno
Te ludziska to maja pomysły <idea>
Ściskamy kiciula bardzo mocno