Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
Baryłeczki <zakochana> <zakochana> do schrupania :-)

- Bartolka
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Moniko, jak ja bym chciała robić takie piękne zdjęcia... :-)
Holineczko, jesteś prześliczna <zakochana>
Holineczko, jesteś prześliczna <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Przyznaj sie Bartolko, ze sie przebralas za jakas wielka muche zeby taki piekne zdjecia z TAKIM spojrzeniem Holince porobic <rotfl>
Przyznaj sie Bartolko, ze sie przebralas za jakas wielka muche zeby taki piekne zdjecia z TAKIM spojrzeniem Holince porobic <rotfl>
- SZYLKRECIA
Przecudna Holinka, piękne futereczko, wygląda jak mgiełka <zakochana>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ach te Twoje magiczne zdjęcia
Cudna Holineczka <zakochana>
Cudna Holineczka <zakochana>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Holinek cudowny. <serce> <serce> Zdjęcia bajeczne, choć niełatwo zrobić takie ujęcia. <zakochana> <zakochana>
Nie wiem jak Ty Moniko, ale ja musiałam zarzucić sobie na ramię zabawkę zawieszoną na wędkę, żeby Baxterek tak patrzył w obiektyw. <lol>
Nie wiem jak Ty Moniko, ale ja musiałam zarzucić sobie na ramię zabawkę zawieszoną na wędkę, żeby Baxterek tak patrzył w obiektyw. <lol>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Jak to miło człekowi w sobotni ranek przy kawie znowu oglądać Twoje zdjęcia 
- Bartolka
Zazwyczaj mam coś intrygującego w lewej ręce i mówię po prostu tak z przejęciem, jakbym coś zobaczyła "Holly!" i ona wtedy robi gały i patrzy czujnie <lol> Najbardziej działa "Holly! Mucha!", ale teraz nie chcę jej tego robić. Latem czasem takie triki stosuję, bo coś bzyczącego w końcu wleci do mieszkania i nie wychodzę na podłą bajerantkę <lol>Audrey pisze:Holinek cudowny. <serce> <serce> Zdjęcia bajeczne, choć niełatwo zrobić takie ujęcia. <zakochana> <zakochana>
Dziś robiłam dziewczynkom zdjęcia i to naprawdę wygląda niesamowicie. Trzy odgłosy migawki aparatu i cała trójka się stawia. Pozują, wdzięczą się, bawią ze mną, w międzyczasie zdrzemną, trochę pospierają. Mój Tata dziś się tej sytuacji z zaciekawieniem przyglądał- ja na podłodze cykam fotki Bibi, a nad głową na parapecie Lulu ze zwisającą łapką. Tuż obok Holly rozłożona na pufie. Niby niezainteresowane, tak jakby lekko znużone, ale tak naprawdę każda czeka na swoje pięć minut lansu. One UWIELBIAJĄ mieć robione zdjęcia <zakochana> :-)
Dziękuję Wam za ciepłe słowa
- Miss_Monroe
- Moderator
Holly jest śliczna i ma tak cudną mordkę i ten nosek <zakochana>
Moniko to masz dobre serduszko, bo ja jestem perfidną bajerantką <lol> , u mnie tekst "Oooo! Jakie ptaszki! " jest zawsze, gdy chcę zrobić zdjęcie <lol>Bartolka pisze:(...)Najbardziej działa "Holly! Mucha!", ale teraz nie chcę jej tego robić. Latem czasem takie triki stosuję, bo coś bzyczącego w końcu wleci do mieszkania i nie wychodzę na podłą bajerantkę <lol> (...)