Ich troje
- SZYLKRECIA
- Izabela AD
Re: Dwa cudowne misie czyli czekoladowo-niebieski duet
Ale fajnie... <mrgreen> <mrgreen>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Oj, Beciu! Wyobrażam sobie, jaka jesteś szczęśliwa, trzymając te śliczne kociątko, Twoje kociątko :-)
Śliczne zdjęcie... dziękujemy :-)
Śliczne zdjęcie... dziękujemy :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Beciu, wracacie już?
Ileż można kawy pić, nie pij za dużo bo po drodze będziecie się musieli na siku zatrzymywać, a tego nasz grafik nie przewiduje... <rotfl>
Ileż można kawy pić, nie pij za dużo bo po drodze będziecie się musieli na siku zatrzymywać, a tego nasz grafik nie przewiduje... <rotfl>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Beciu, z pierwszą wizytą nie wypada tak długo siedzieć <lol> Już się zbierajcie, co Esterka o Was pomyśli 
- Zosiak
faktycznie napiecie na forum siega zenitu <lol>Aga L. pisze:Chyba ostatnio lądowanie na księżycu miało taką oglądalność <rotfl> Beciu, Estero, wyznaczacie nowe standardy dokocenia, wysoko podniosłyście poprzeczkę, następnym razem to już chyba transmisja on line w TVN 24 <mrgreen>
Suuuuper slodka fotka - i Fergulinka jeszcze tak ladnie sie oparla i spoglada w obiektyw <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Szczesliwej drogi powrotnej!
- Betuś
Nie moze stamtąd wyjsc, takie piękne kotyasiak pisze:Beciu, z pierwszą wizytą nie wypada tak długo siedzieć <lol> Już się zbierajcie, co Esterka o Was pomyśli
Pewnie przyciągają jak magnez <lol>
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
Ogłaszam wszem i wobec, że.... wyjechali w drogę powrotną <mrgreen>
Fergulinka zachwycona całą nową rodzinką (zobaczymy czy chłopcami pluszowymi też się tak zachwyci <lol> )
Becia chciała porwać jeszcze Cleo <gwiżdże> ale na to jej już nie pozwoliłam <wsciekly> Tak więc wracają do domu w przewidzianym komplecie :-)
Mam przekazać, że teraz przed Wami 5 godzin oczekiwania na ich dojazd do domu i jakąś relację z dokocenia <mrgreen>
ps. Oprócz wszystkich kotek, które zabiegały o mizianie i pokazywały chętnie swoje wdzięki, udało im się też zobaczyć Frediego, mimo iż musiałam gada wyciągać z szafy <diabeł> , bo on taki trochę do obcych nie bardzo. Za to zaraz po ich wyjściu wyszedł i już leży na stole <rotfl>
No to teraz wszyscy czekamy niecierpliwie na relację z nowego domku i zdjęcia z chłopcami <mrgreen>
Fergulinka zachwycona całą nową rodzinką (zobaczymy czy chłopcami pluszowymi też się tak zachwyci <lol> )
Becia chciała porwać jeszcze Cleo <gwiżdże> ale na to jej już nie pozwoliłam <wsciekly> Tak więc wracają do domu w przewidzianym komplecie :-)
Mam przekazać, że teraz przed Wami 5 godzin oczekiwania na ich dojazd do domu i jakąś relację z dokocenia <mrgreen>
ps. Oprócz wszystkich kotek, które zabiegały o mizianie i pokazywały chętnie swoje wdzięki, udało im się też zobaczyć Frediego, mimo iż musiałam gada wyciągać z szafy <diabeł> , bo on taki trochę do obcych nie bardzo. Za to zaraz po ich wyjściu wyszedł i już leży na stole <rotfl>
No to teraz wszyscy czekamy niecierpliwie na relację z nowego domku i zdjęcia z chłopcami <mrgreen>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
No, posłuchała się mnie... <lol>asiak pisze:Beciu, z pierwszą wizytą nie wypada tak długo siedzieć <lol> Już się zbierajcie, co Esterka o Was pomyśli
Akurat jak wrócę z pracy, będę oglądać zdjęcia Fergulinki z nowego domku :-)
Beciu, szerokiej drogi <ok> <ok> <ok>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Ale dziś dzień szalony .Piękne zdjęcie Beatki i małej <zakochana>
Teraz tylko szerokiej i przyjemnej drogi powrotnej <ok> <ok>
A wieczorkiem wieści jak maleństwo zostało przyjęte przez resztę towarzystwa
Teraz tylko szerokiej i przyjemnej drogi powrotnej <ok> <ok>
A wieczorkiem wieści jak maleństwo zostało przyjęte przez resztę towarzystwa