No i udziec Bronka imponujący
Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL
Śpiochy słodkie
<zakochana>

- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Bronuś, jakie Ty masz łpauty ... do zacałowania normalnie <serce> <serce> Jakie futerko... Nic tylko tulić, tulić, tulić... <zakochana>
Izarunia prześliczna koteńka z niesamowitym wyrazem pysia <serce> <serce> <serce>
Izarunia prześliczna koteńka z niesamowitym wyrazem pysia <serce> <serce> <serce>
- margita
- Agilisowy Rezydent
Pięknie dziękujemy za wszystkie komplementy ...
zwłaszcza te skierowane do futrzanego udźca Bronka ... <lol>
Aguś ... faktycznie to wygląda jakby Izarka w drzwi szafy głową pukała ... <lol>
pomiędzy szafą a komodą jest szparka ... a zakamarki dla Izarki są najciekawsze ... tam na pewno coś się skrywa ... taka ciekawska z niej bestyjka ... <mrgreen>
Yamaszko ... co do układów Izarki z Bronkiem wiele się nie zmieniło ...
Kudłata umalowana nadal próbuje zdominować Bronusia ... jak to babeczka ... <mrgreen>
czyli z ukrycia go napada ... ale teraz tak bardziej bezdotykowo ... podbiega i potem szybko ucieka ...
natomiast Bronuś co jakiś czas pokazuje jej kto tu rządzi ... niestety ma dużą przewagę wagową i to pozwala mu na prymat ... <diabeł> Izarka niby to zaakceptowała ale od czasu do czasu próbuje ... <lol>
W ganianki bawią się codziennie ... śpią w tym samym czasie ... nie razem ale blisko siebie ... nawet myją się w tym samym czasie ... wzajemnie się podglądając ...
Izarka zawsze tuli się do człowieka i raczej na łóżku ... natomiast Bronuś zawsze gdzieś obok ale bardzo blisko ...
Widać że jest zazdrosny bo od czasu do czasu też wskakuje do łóżka i wtula swoje niebieskie futerko ...
Dalej traktuje Izarkę jak smarkulę i ja też wciąż nazywam ją małą ... <serce> taki mały futrzany tulak ... <mrgreen>
Aguś ... faktycznie to wygląda jakby Izarka w drzwi szafy głową pukała ... <lol>
pomiędzy szafą a komodą jest szparka ... a zakamarki dla Izarki są najciekawsze ... tam na pewno coś się skrywa ... taka ciekawska z niej bestyjka ... <mrgreen>
Yamaszko ... co do układów Izarki z Bronkiem wiele się nie zmieniło ...
Kudłata umalowana nadal próbuje zdominować Bronusia ... jak to babeczka ... <mrgreen>
czyli z ukrycia go napada ... ale teraz tak bardziej bezdotykowo ... podbiega i potem szybko ucieka ...
natomiast Bronuś co jakiś czas pokazuje jej kto tu rządzi ... niestety ma dużą przewagę wagową i to pozwala mu na prymat ... <diabeł> Izarka niby to zaakceptowała ale od czasu do czasu próbuje ... <lol>
W ganianki bawią się codziennie ... śpią w tym samym czasie ... nie razem ale blisko siebie ... nawet myją się w tym samym czasie ... wzajemnie się podglądając ...
Izarka zawsze tuli się do człowieka i raczej na łóżku ... natomiast Bronuś zawsze gdzieś obok ale bardzo blisko ...
Widać że jest zazdrosny bo od czasu do czasu też wskakuje do łóżka i wtula swoje niebieskie futerko ...
Dalej traktuje Izarkę jak smarkulę i ja też wciąż nazywam ją małą ... <serce> taki mały futrzany tulak ... <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Ona juz chyba takim "dzieciuchem" zostanie na zawsze <lol>
Taka "ostatnia najmlodsza", ktorej wiecej niz pierworodnym sie wybacza <rotfl>
Nawet fochy <lol>
Nawet fochy <lol>
- margita
- Agilisowy Rezydent
dokładnie tak ... <mrgreen>yamaha pisze:<lol> Ona juz chyba takim "dzieciuchem" zostanie na zawsze <lol>
Nawet fochy <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Margitko, cudowne są Twoje śpioszki <zakochana> <zakochana>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
ale fajnie <tańczy> <tańczy> <tańczy> Bronuś i jego łaputka ogromna <zakochana>
I nasza owieczka Izar <zakochana>
Ale się stęskniłam ogromnie za Wami

I nasza owieczka Izar <zakochana>
Ale się stęskniłam ogromnie za Wami
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jakie słodkie śpioszki futerkowe <zakochana> <zakochana>

- Hann
Co tam udziec! Najlepsze jest Bronkowe spojrzenie spode łba <lol> Skąd ja to znam...
Footerko Izarki pociapane <zakochana> i polokowane <mrgreen> uwielbiam...
Footerko Izarki pociapane <zakochana> i polokowane <mrgreen> uwielbiam...
- margita
- Agilisowy Rezydent
tak ... <lol> spojrzenie to on ma ... ni to z wyrzutem ... ni to z obrazą ... przecież ON jest najważniejszy na świecie ... <lol> niebieszczaki mają charakterki ... <lol>