Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Re: Pyza
Drapak okazał się mega inwestycją
choć nie przyznamy się rodzinie ile kosztował <diabeł>
- offca
PyzowePany pisze:Drapak okazał się mega inwestycjąchoć nie przyznamy się rodzinie ile kosztował <diabeł>
Hehehe...ja nawet nie powiedziałam ile kosztował kot.
Co do Rufiego, też mi się marzy...drapak kupowałam jeszcze nie znając się na niczym, a teraz czekam, aż ten się rozwali...TŻ powiedział, że dopóki ten jest dobry mogę pomarzyć...chyba pomogę Pucowi go zużywać;)
Fajnie, że Pyza zadowolona <ok> <ok> <ok> Pięknie razem wyglądacie! <serce> <serce>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Koniecznie trzeba pomóc Baileyowi w demolce
Potem będzie tak jak w reklamie jednego z banków i w końcu TŻ stwierdzi, że "jednak w końcu trzeba zrobić ten remont" czyli kupić nowy drapak
Potem będzie tak jak w reklamie jednego z banków i w końcu TŻ stwierdzi, że "jednak w końcu trzeba zrobić ten remont" czyli kupić nowy drapak
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Halo witamy razem z Pyzą
Chcemy opowiedzieć cudowną historię jak to laboratorium zgubiło próbkę z posiewem Pyzy i trzeba było powtórzyć posiew i czekać kolejne kilka dni na wynik yhhh... <zły> . Mamy też małe pytanko czy jak Wasze kociaki ząbkowały to były lekko osowiałe. Pyza właśnie przechodzi ten okres i pracuje na lekko zwolnionych obrotach najchętniej by spała i się przytulała ...mamy nadzieję , że nasz mały szatanik niedługo znowu zacznie psocić
niżej kilka fotek 

- Izabela AD
Jak ładnie Pyzulka się przytula do ręki..