Maggie & Lily
- Zosiak
- yamaha
- Genius Loci
Re: Maggie & Lily
No gdzie za gruba <wsciekly>
Zaraz Cie pacne chyba <mrgreen>
Zaraz Cie pacne chyba <mrgreen>
- Zosiak
Po 3 dniach w domu z kociastymi zbyt duzej zmiany u Maggie nie widze, ale….
No wiec dzis przyszla rano na mizianki <ok> Czyli z dolu łóżka przeniosła się na mój brzuch. Dała radę tylko 2 minuty, co nieukrywam mój żołądek i pęcherz przyjęły z ulgą <lol> Ale dla mnie to bardzo dużo bo daaaawno nie robiła tego. Więc początek dnia jak marzenie!! Przed południem ganianki z Lilką i chodzenie krok w krok za mną. A po drzemce - totalna odmiana. Jak podchodze i próbuje miziac to wstaje, odchodzi dwa kroki i siada odwracając się tyłem.
Oczywiście reaguje na tak jasno postawioną sprawę - to znaczy nie reaguję. Zostawiam ją w spokoju.
Mam tylko nadzieję, że małymi kroczkami - nawet takimi po moim brzuchu
znów przywrócimy dobre relacje. O kciukasy - tak od czasu do czasu - bardzo bardzo bym prosiła <oops>
No wiec dzis przyszla rano na mizianki <ok> Czyli z dolu łóżka przeniosła się na mój brzuch. Dała radę tylko 2 minuty, co nieukrywam mój żołądek i pęcherz przyjęły z ulgą <lol> Ale dla mnie to bardzo dużo bo daaaawno nie robiła tego. Więc początek dnia jak marzenie!! Przed południem ganianki z Lilką i chodzenie krok w krok za mną. A po drzemce - totalna odmiana. Jak podchodze i próbuje miziac to wstaje, odchodzi dwa kroki i siada odwracając się tyłem.
Mam tylko nadzieję, że małymi kroczkami - nawet takimi po moim brzuchu
- ozon
- Agilisowy Rezydent
- offca
Tak się cieszę, że u Maggi powoli widać zmiany. Powoli, małymi kroczkami mam nadzieję, że się odnajdzie w nowym domku.
A Lili to małe cudo. Koniec kropka.
Głaski dla obu panienek

A Lili to małe cudo. Koniec kropka.
Głaski dla obu panienek
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Lily jest bardzo przebojową dziewczynką
a Maggie to taki delikatny Muminek <zakochana>
a Maggie to taki delikatny Muminek <zakochana>
- Agnes
- Becia
- Agilisowy Rezydent
- Zosiak
Plan byl taki, ze wstane o 5.30, zeby zdarzyc przygotowac prezentacje przed spotkaniem z szefowa. Budzik byl wytrwaly a ja jeszcze bardziej w wylaczaniu go <mrgreen>
I co - i moje lenistwo zostalo nagrodzone - Maggie znow ulokowala sie na moim brzuszku i domagala miziania. Znow tylko krociutko - 2 minutki - ale to byly takie piekne minutki o poranku <zakochana> Od razu sie obudzilam <lol>
A to zdjecie z wczorajszych zabaw wstazkami

I co - i moje lenistwo zostalo nagrodzone - Maggie znow ulokowala sie na moim brzuszku i domagala miziania. Znow tylko krociutko - 2 minutki - ale to byly takie piekne minutki o poranku <zakochana> Od razu sie obudzilam <lol>
A to zdjecie z wczorajszych zabaw wstazkami