Mam nadzieję, że trzymasz się jakoś i ogarniasz całe towarzystwo
Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
- Hann
Re: Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Brita
Aguś, piękni są! Frodo jest bardzo przystojny, Vincent i ta jego biel strzałki i łapki jest cudna! No i Frikuś i jego blady noseczek <zakochana>
Wierzę w Ciebie, na pewno dajesz radę <ok>
-
kotku
<lol> Po ostatnim zdjęciu ewidentnie widać, że Frycek to cwaniak
Frodo dostojnik i poważnik a Vincent terminatorek z tymi czerwonymi ślepiami <lol>
A tak poważnie już to przesyłam dużo ciepłych myśli do Was i głasków dla tych mięciutkich futerek. Oj Michaś i koty - szykuje się niezła banda
Frodo dostojnik i poważnik a Vincent terminatorek z tymi czerwonymi ślepiami <lol>
A tak poważnie już to przesyłam dużo ciepłych myśli do Was i głasków dla tych mięciutkich futerek. Oj Michaś i koty - szykuje się niezła banda
- Agnieszka7714
Dziękuję za tak miłe komentarze. Chłopaki i Michalina naprawdę dopasowali się w tej chwili idealnie. Żyją w takiej symbiozie, że nie wyobrażam sobie aby Michał wychowywał się bez nich. Wspólne zabawy i tulanki są boskie. A śmiech Michaliny rozbraja totalnie gdy koty podchodzą do niego i ocierają się o niego. Martwi mnie tylko podkarmianie Fricco
. Mały głodomor zjada wszystko co młody ma w rączkach a ten mały naiwniak ma z tego radochę, bo kotek liże rączki.
A u mnie, lekkie załamanie wiary we własne możliwości i siły, bo ich mi już brakuje. Generalnie lubię żyć "szybko" i na pełnych obrotach, ale ogrom obowiązków i częściowe zaniedbanie domu, doprowadza mnie do rozpaczy. Robert mi pomaga, ale nie we wszystkim jest w stanie mnie zastąpić, więc większość muszę robić sama. Czasami mam ochotę podgryźć sobie gardło, że dałam się namówić na biznes, który idzie jak po grudzie.
Mam nadzieję, że do świąt naprawię aparat i wtedy zasypię Was zdjęciami.
<gwiżdże> <gwiżdże>
A u mnie, lekkie załamanie wiary we własne możliwości i siły, bo ich mi już brakuje. Generalnie lubię żyć "szybko" i na pełnych obrotach, ale ogrom obowiązków i częściowe zaniedbanie domu, doprowadza mnie do rozpaczy. Robert mi pomaga, ale nie we wszystkim jest w stanie mnie zastąpić, więc większość muszę robić sama. Czasami mam ochotę podgryźć sobie gardło, że dałam się namówić na biznes, który idzie jak po grudzie.
Mam nadzieję, że do świąt naprawię aparat i wtedy zasypię Was zdjęciami.
<gwiżdże> <gwiżdże>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Aguś trzymam kciuki, żeby się wszystko jak najlepiej poukładało i żebyś miała więcej czasu dla siebie <ok>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko, trzymam kciuki za Ciebie i Twój biznes. Oby wszystko się poukładało, żebyś miała więcej czasu dla siebie <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- yamaha
- Genius Loci
Nareeeeszcie sa tu fotki
Agus, bardzo milo Was "widziec".
<ok> <ok> <ok> wielkie, zeby interes sie rozkrecil, wiadomo, na poczatku zawsze jest bardzo ciezko... Trzymaj sie, nie zalamuj. Daj sobie jeszcze troche czasu. Bedzie dobrze. Gora forumowych kciukow juz nadchodzi ! <ok> <ok> <ok>
Agus, bardzo milo Was "widziec".
<ok> <ok> <ok> wielkie, zeby interes sie rozkrecil, wiadomo, na poczatku zawsze jest bardzo ciezko... Trzymaj sie, nie zalamuj. Daj sobie jeszcze troche czasu. Bedzie dobrze. Gora forumowych kciukow juz nadchodzi ! <ok> <ok> <ok>
- Hann
Też wierzę bardzo że to początki, początki są trudne, ale kiedyś jest początków koniec. Nic się więc nie załamuj, a z domem, że zapuszczony, proszę Cię... nie oczekujmy od siebie za dużo, wobec siebie samego trzeba umieć być wyrozumiałym i odpuścić. Tym bardziej że nie da się absolutnie idealnie być mamą dwojga, kocią mamą trojga, żoną mężowi który fajny, ale wiadomo jak jest, pralki nie nastawi a rajstopy dziecku wkłada pupą do przodu a piętami go tyłu i jeszcze pracownikiem czyimś albo swoim własnym. Będzie dobrze. W końcu będzie dobrze. A jak jeszcze nie jest to wiadomo... to jeszcze nie jest koniec
Trzymaj się kochana
i powtarzaj do znudzenia "kim jesteś? jesteś zwycięzcą. kim jesteś? jesteś zwycięzcą. kim jesteś? jesteś zwycięzcą...". Bo proszę Cię? Kto ma to wszystko? Dzieci, koty, męża, pracę? Tylko super babka. Taka jest prawda. Nie ukrywajmy jej <mrgreen> Jak mam dość dzieci, kotów, męża i roboty tak robię i mi lepiej.
Trzymaj się kochana
- yamaha
- Genius Loci
Tak z milion lat juz tu fotek nie bylo <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
popieram - pokaz chłopakówyamaha pisze:Tak z milion lat juz tu fotek nie bylo <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
- Kathi
Śliczna trójka kociaków <zakochana>