Pan Kot Brytyjczyk i Pan Kotek Ragdoll
- Agnes
Re: Pan Kot Brytyjczyk
Mądrości Pana Kota
żeby wszystkie koty i koteczki wzięły sobie do <serce>
-
xennaextra
Piękna kampania na rzecz zdrowego stylu życia w wykonaniu Baxterka :-) taki model to potrafi przekonać!
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
I to jest toAudrey pisze:Oooo... pijcie Belluniu i Carlosku, nie wolno tak dnia spędzać o niepomoczonym pysiu i jednej kulce...
Do miseczek marsz![]()
![]()
- yamaha
- Genius Loci
Zeby u Moni za bardzo nie smiecic :
Ale jako ze ja osobiscie zdecydowanie wole sreberka i kremy od czekolad i rudaskow, to tak napisalam <lol> <mrgreen>
No niby tak <gwiżdże>Audrey pisze:W zasadzie pasowałyby wszystkie kolorki <lol>yamaha pisze:Sreberko i krem tez by pasowaly <gwiżdże>
Przepraszam Moniko za <offtopic>
Ale jako ze ja osobiscie zdecydowanie wole sreberka i kremy od czekolad i rudaskow, to tak napisalam <lol> <mrgreen>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Kiedy szukałam Baxterka, najpierw zachwycałam się kremówkami brytyjskimi 
- iwus
Baxterek to faktycznie urodzony model
Przystojniak z niego <zakochana> i do tego jaki mądry. Sweety też woli z ludzkich naczyń pić - ze szklanki szczególnie, więc ma już swoją, a codziennie tak z 5-6 kulek mam w prezencie <mrgreen>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Myśmy też najpierw szukali kremowego kocurka, miał się nazywać Biszkopt
No i jest niebieska Khaleesi....
A drugi miał być rudy i miał się nazywać Bilbo Baggins. No i jest srebrny Mordimer....
Ces't la vie
A drugi miał być rudy i miał się nazywać Bilbo Baggins. No i jest srebrny Mordimer....
Ces't la vie
- Joanna P.
Taaa …, a mnie niezmiennie podobają się czekoladowe pręgowane pointy i właśnie dokociłam się … Lemmisiem
Serce nie sługa i myślę, że gdzieś tam czeka Pani Dziubulkowa :-)
Serce nie sługa i myślę, że gdzieś tam czeka Pani Dziubulkowa :-)
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Oj dziewczynki to tylko ja wierna byłam swoim planom odnośnie koloru.U mnie to wiedziałam że ma być kot z niebieskimi oczami i są aż dwa <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Audrey pisze:Kiedy szukałam Baxterka, najpierw zachwycałam się kremówkami brytyjskimi
MoniQ pisze:Myśmy też najpierw szukali kremowego kocurka, miał się nazywać BiszkoptNo i jest niebieska Khaleesi....
Ces't la vie
<lol> No ladnie <lol>Joanna P. pisze:Taaa …, a mnie niezmiennie podobają się czekoladowe pręgowane pointy i właśnie dokociłam się … Lemmisiem![]()
(C'est, nie Ces't, Moniu
To ja sie przyznam, ze jak szukalam mojej kudlatki, to na poczatku myslalam, ze to zupelnie inna rasa jest niz BRI krotkowlosy <lol>
I strasznie malo hodowli z dlugowlosymi znalazlam, bylam przerazona, ze NIGDY tego kota nie znajde <lol>