Gigi aka Silver Surprise
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Gigi aka Silver Surprise
O matulu, co za piękny kocurek <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ola, nasze koty są praktycznie w tym samym wieku, a wydaje mi się, że Gigi mógłby zjeść Magnusa na śniadanie. <rotfl> Oglądam milion razy wasze zdjęcia. Kocio jest przecudny.. taki duży i misiowaty.. PIĘKNY <zakochana> <zakochana> Ten pyszczek oczaruje każdego!!
- Olamakota
<mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Tak myślałam dziewczyny, że spodoba Wam się to 1 zdjęcie ...ale jest ono nieco mylące - Gigi wygląda tak miśkowato tylko gdy się porządnie "w sobie zbierze" tudzież przyjmie "pozycję na chleb"..
To jest jeszcze stosunkowo mały kociak - waży 3,4 kg, głowę ma wielkości grapefruita.. acz w ostatnim czasie wyraźnie urosły mu pucki - buzię ma teraz okrąglutką jak piłka <mrgreen>
Kolosem raczej nie będzie, bo to srebrna linia. Widziałam jego mamę i jest piękną, ale w porównaniu do solidów, niedużą kotką.
Poniższe foty powinny być bardziej miarodajne.. Choć czasem przeglądając jego zdjęcia wydaje mi się, że patrzę na kilka różnych kotów - raz wychodzi jak młode kocię, raz jak poważny, misiowaty Brytol a czasem jak długi i chudy jak szkapa dachowiec - tylko te oczy wielkie.. Takie to czary-mary <roll>
Tu jest chyba najbardziej podobny do siebie - także kolorystycznie:

W słońcu oczy jaśnieją a futro mieni się na czekoladowo-srebrno:

A tutaj udaje chleb - czarny, zdrowy <mrgreen>

<serce> 
Tak myślałam dziewczyny, że spodoba Wam się to 1 zdjęcie ...ale jest ono nieco mylące - Gigi wygląda tak miśkowato tylko gdy się porządnie "w sobie zbierze" tudzież przyjmie "pozycję na chleb"..
To jest jeszcze stosunkowo mały kociak - waży 3,4 kg, głowę ma wielkości grapefruita.. acz w ostatnim czasie wyraźnie urosły mu pucki - buzię ma teraz okrąglutką jak piłka <mrgreen>
Kolosem raczej nie będzie, bo to srebrna linia. Widziałam jego mamę i jest piękną, ale w porównaniu do solidów, niedużą kotką.
Poniższe foty powinny być bardziej miarodajne.. Choć czasem przeglądając jego zdjęcia wydaje mi się, że patrzę na kilka różnych kotów - raz wychodzi jak młode kocię, raz jak poważny, misiowaty Brytol a czasem jak długi i chudy jak szkapa dachowiec - tylko te oczy wielkie.. Takie to czary-mary <roll>
Tu jest chyba najbardziej podobny do siebie - także kolorystycznie:

W słońcu oczy jaśnieją a futro mieni się na czekoladowo-srebrno:

A tutaj udaje chleb - czarny, zdrowy <mrgreen>

- Kathi
Masz bardzo smakowity zdrowy bochenek chleba <lol> - chętnie bym go schrupała! <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana> jaki piękny był, taki jest.. ale zaskoczyłaś mnie wagą! Dałabym sobie rękę uciąć,że to już kaliber ok 4,5 kg

- Agnes
nooo 3,4 to wcale nie taka mała waga
rozkoszny jest <zakochana> i ma piękne paczałki <mrgreen>
- sarunia28
Śliczny i wygląda na wielkiego Misia 
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
cud to jest ten PRZEPIĘKNOŚCIOWY kocurekOlamakota pisze:Dziś na chwilę wyszło słońce - cud <pokłon>
- Hebe
- Kontakt:
Coś pięknego <zakochana> łebeczek okrąglutki jak piłeczka, boski <serce>
- Izabela AD
<serce>