Żwirek
- mimbla
- Kontakt:
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Dracanka
Potwierdzam. Benkowy pyłek pochłania zapachy+dezynfekuje. Raz na 6-8tyg wymieniam całość i szoruję kocią ubikację. Ze swojej strony bezapelacyjnie polecam CBE+ .Jako pocieszenie dodam , że kiedyś na stronie (hodowli już nie pamiętam) znalazłam info , iż hodowczyni stosuje PIGWĘ. Jest to rewelacyjne rozwiązanie. Jest to drewienko , zbryla i pachnie miło. W stosunku 1/3 na CBE+. 7l kosztuje 9zł więc jest very ekonomicznie
- nikaxx
oj my daliśmy popis z tym żwirkiem jak dostaliśmy Pufę
Wsypaliśmy żwirek do kuwety jeszcze wtedy z hodowli dostaliśmy Hiltona zeby sie kot przyzwyczaił:) po dwóch dniach wysypaliśmy wszystko i wsypaliśmy nowy i po dwóch dniach to samo w końcu P stwierdził że jak tak dalej pójdzie to zbankrutujemy na ten żwirek <tańczy>
Ale doczytaliśmy co i jak kupiliśmy
pochłaniacz zapachow i 40 l drewnianego Cat's Besta ecco plus(czy jakoś tak) i teraz na bierząco sprzątamy kuwetę a raz na tydzień zmieniamy żwirek na całkiem nowy i szorujemy kuwetę. Żwirek się troszkę nosi ale jakoś dajemy radę a Pufa dorobiła się też własnej wycieraczki pod kuwetą
Wsypaliśmy żwirek do kuwety jeszcze wtedy z hodowli dostaliśmy Hiltona zeby sie kot przyzwyczaił:) po dwóch dniach wysypaliśmy wszystko i wsypaliśmy nowy i po dwóch dniach to samo w końcu P stwierdził że jak tak dalej pójdzie to zbankrutujemy na ten żwirek <tańczy>
Ale doczytaliśmy co i jak kupiliśmy
pochłaniacz zapachow i 40 l drewnianego Cat's Besta ecco plus(czy jakoś tak) i teraz na bierząco sprzątamy kuwetę a raz na tydzień zmieniamy żwirek na całkiem nowy i szorujemy kuwetę. Żwirek się troszkę nosi ale jakoś dajemy radę a Pufa dorobiła się też własnej wycieraczki pod kuwetą
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
właśnie próbujemy Cats Best i mam takie uwagi 1. fajnie wchłania mokre, zero mokrych warstw na dole kuwety 2. nie zauważyłam żeby dziady jakoś bardziej go roznosiły 3. można wyrzucać do kibelka 4.gorzej z wchłanianiem zapachów od razu, mimo krytej kuwety dość wyczuwalny smrodek kupala 5. koty długo zasypują w tym żwirku nie wiem czy jakoś im to wyjątkowo pasuje w tym drewienku
troszkę się rozczarowałam głównie przez te rozchodzące się zapachy
troszkę się rozczarowałam głównie przez te rozchodzące się zapachy
- Mada
- Hodowca
- Hodowla: CHAKRAM*PL
- Kontakt:
manita ja bym nie zamieniła CBE+ na żaden inny żwirek, mimo, że nie zabija od razu kupale. Po chwili nie czuć kupala, a jak kot zakopie, to tylko pierwszy moment czuć.
Za to siuskowe zapachy wchłania od razu ;)
A co do kopania to musi on kotom pasowac, bo moje conie które robią wykopki w kuwecie z, jak mi się wydaje, lubością <lol>
Polski odpowiednik CBE+ czyli Benek Pinio Zbrylający jest równie dobry jak CBE+ poza jedną rzeczą - bardziej się pyli.
Za to siuskowe zapachy wchłania od razu ;)
A co do kopania to musi on kotom pasowac, bo moje conie które robią wykopki w kuwecie z, jak mi się wydaje, lubością <lol>
Polski odpowiednik CBE+ czyli Benek Pinio Zbrylający jest równie dobry jak CBE+ poza jedną rzeczą - bardziej się pyli.
- Paulina