Z okazji dnia kota mój Magnus wystąpi w lokalnej telewizji kablowej W momencie włączenia kamery pozował jak profesjonalista. Aż sama nie mogłam w to uwierzyć <zakochana> <zakochana>
Oczywiście jest to mini - epizod, ale jestem bardzo dumna <tańczy> <tańczy>
Mam kilka zdjęć z kadru, które nie omieszkam zamieścić po powrocie z pracy.
A z okazji dnia kota życzę wszystkim ogoniastym dużo zdrowia, bo to chyba najważniejsze.
Fusiu pisze:sam wskoczył przed kamerą na szczyt drapaka i zapozował na tle kwiatka (nic z tego nie było planowane) <rotfl>
Bo to po prostu urodzony gwiazdor jest Prezentuje się przepięknie. Czy ta telewizja udostępnia swoje programy w internecie? Miło by było zobaczyć Magnusa w roli telewizyjnej gwiazdy, nawet w mini epizodzie
Na razie jeszcze nie jest czynna ich strona w internecie, więc raczej będzie ciężko... ale zobaczę co da się zrobić ;)
On bardzo lubi gości.. dostał od każdego przysmak ulubiony w nagrodę. Inne nagrywane kociaste raczej się chowały, tylko Magnus pierwszy przed kamerę. Ciekawe po kim on tak ma <shock> <rotfl>
Najsłodszy aktor ever! <serce>
Magnusku, jakoś ominęłam Ciebie kociaczku wczoraj, wszystkiego najcudowniejszego z okazji Dnia Kota, spóżnione ale szczere