Ozzy i Iggy
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Re: Ozzy i Iggy
Mimbel, co mi tam, też pogratuluję! 
- mimbla
- Kontakt:
Dzięki wszystkim!Mago pisze:Mimbel, co mi tam, też pogratuluję!
Pamiętam jak ekspresowo doszybowałam do pierwszej setki, nawet nie wiem kiedy...
W tej chwili Ozz zalega na moich kolanach, a Iggy przeszkadza Konkubentowi w mordowaniu potworów w kolejnej grze... Nie będzie słitaśnych wieczornych foć na okoliczność strony jubileuszowej <lol>
- Agnieszka7714
Za 300, no i życzę drugie tyle pełne zdjęć chłopaków. 
- Hann
- Betuś
Witam,
Te kocie sesje sa cudne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Te kocie sesje sa cudne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Bartolka
Marta tu taka pauza, że i ja spóźniona mogę pogratulować 300 strony <lol>
Wzięło mnie dziś na wspominki i zaglądam do forumowych weteranów
Mago wczoraj stuknęło 6 lat na forum, więc jakoś tak sentymwntalnie.
A i ja miałam sporą przerwę, więc nadrabiając zaległe strony Twoich Rockmenów ryczałam jak zobaczyłam minę "ka ka ka" <lol>

Wzięło mnie dziś na wspominki i zaglądam do forumowych weteranów
A i ja miałam sporą przerwę, więc nadrabiając zaległe strony Twoich Rockmenów ryczałam jak zobaczyłam minę "ka ka ka" <lol>
- mimbla
- Kontakt:
Dobrze, że dałam Ci Bartolko czas na zapoznanie się z materiałem <lol> Pewnie dziś lub jutro wrzucę nowe zdjęcia, mam trochę zaległości <oops> Wczoraj do nocy obrabiałam zdjęcia cudzych kotów
Może dziś trafią do odpowiedniego wątku. Tych mordek dawno nie widzieliście <roll>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
mimbla pisze:Dobrze, że dałam Ci Bartolko czas na zapoznanie się z materiałem <lol> Pewnie dziś lub jutro wrzucę nowe zdjęcia, mam trochę zaległości <oops> Wczoraj do nocy obrabiałam zdjęcia cudzych kotówMoże dziś trafią do odpowiedniego wątku. Tych mordek dawno nie widzieliście <roll>
Fibulce-Megulce????
- mimbla
- Kontakt:
<diabeł>madziulam2 pisze:mimbla pisze:Dobrze, że dałam Ci Bartolko czas na zapoznanie się z materiałem <lol> Pewnie dziś lub jutro wrzucę nowe zdjęcia, mam trochę zaległości <oops> Wczoraj do nocy obrabiałam zdjęcia cudzych kotówMoże dziś trafią do odpowiedniego wątku. Tych mordek dawno nie widzieliście <roll>
Fibulce-Megulce????
Dziś cały dzień szorowałam balkon i okna od strony tej cholernej budowy, więc pewnie nie dam rady obrobić starych, zalegających zdjęć chłopaków. Na razie tylko ADHD Igor z telefonu, który wszystko robi zawsze na maksa. [ach, no i mamy wreszcie naszego Rufiego. Mam ochotę zamieszkać na tym drzewie...]

- mimbla
- Kontakt:
Uwaga uwaga.
Ostatni raz nadajemy ze starego drapaka.

Miejsce złomu z zooplusa zajął Rufi. Co prawda jedna rozeta obita w transporcie, ale będziemy reklamować.
Kupiłam chłopakom zabawkę marki Fat Cat, której z powodów estetycznych wcześniej nigdy nie brałam pod uwagę. Zdecydowała jej długość <lol> Szukałam czegoś, co łatwo mi będzie animować i co będzie wystarczająco długie do podgryzania i kopania jednocześnie, bo to ulubiona zabawa Iggiego- mówcie mu Czak Noris... Ku mojej rozpaczy Ozz też oszalał... Kupiłam jeszcze myszkę z grzechotką w środku tej samej firmy i radość jest ogromna. <suchy>

Ostatni raz nadajemy ze starego drapaka.

Miejsce złomu z zooplusa zajął Rufi. Co prawda jedna rozeta obita w transporcie, ale będziemy reklamować.
Kupiłam chłopakom zabawkę marki Fat Cat, której z powodów estetycznych wcześniej nigdy nie brałam pod uwagę. Zdecydowała jej długość <lol> Szukałam czegoś, co łatwo mi będzie animować i co będzie wystarczająco długie do podgryzania i kopania jednocześnie, bo to ulubiona zabawa Iggiego- mówcie mu Czak Noris... Ku mojej rozpaczy Ozz też oszalał... Kupiłam jeszcze myszkę z grzechotką w środku tej samej firmy i radość jest ogromna. <suchy>