Dobrze się sprawdza? Bo my też będziemy montować :-)MoniQ pisze:W jednym oknie jest na tę taśmę
Zabezpieczenie okien i balkonów, siatki
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Zabezpieczenie okien i balkonów, siatki
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Mój M. się uwiesił na tym w ramach testówozon pisze:Dobrze się sprawdza? Bo my też będziemy montować :-)MoniQ pisze:W jednym oknie jest na tę taśmę
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Zrobimy taki sam test. Dzięki :-)
Mam nadzieję, że Tajga też nie będzie się usiłowała wspinać, ale już rozmyślam nad tym, czy by jeszcze kratki na górę nie dokupić na wszelki wypadek, bo w jej przypadku wszystko jest możliwe <hm>
Mam nadzieję, że Tajga też nie będzie się usiłowała wspinać, ale już rozmyślam nad tym, czy by jeszcze kratki na górę nie dokupić na wszelki wypadek, bo w jej przypadku wszystko jest możliwe <hm>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Dokup. Kotki europejskie są szczuplejsze od brytków i łatwiej im się wcisnąć w różne zakamarki. Faktem jest, że nie wiem jak Twoje okno wygląda, ale jeżeli po uchyleniu robi się nieosłonięta dziura to lepiej kratką przesłonić. Po co masz się denerwować :-)ozon pisze:(...) ale już rozmyślam nad tym, czy by jeszcze kratki na górę nie dokupić na wszelki wypadek(...)
- ozon
- Agilisowy Rezydent
TŻ, co prawda, mówi, że nie ma opcji, bo Tajga się nie przeciśnie, ale ja to jeszcze wszystko dokładnie zmierzę i przemyślę, bo mu się czasem zdarza kotka nie docenić.
- Hebe
- Kontakt:
Czy ma ktoś siatkę trixie zamontowaną na balkonie ? Sprawdza się ?
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Wydaje mi się, że ktoś pisał o niej, że jest ok. Muszę przeczytać wątek dokładnieHebe pisze:Czy ma ktoś siatkę trixie zamontowaną na balkonie ? Sprawdza się ?
Bo też się chętnie dowiem, bo nie wiem czy inwestować w sieci rybackie czy wystarczy taka siatka...
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ja mam taką siatkę. Nawet gdzieś pisałam i wstawiałam zdjęcia. Na pewno w naszym wątku na niektórych zdjęciach balkonowych widać jak ona wygląda. Ja jestem zadowolona. Mocna, ledwie widoczna, na kilka sezonów śmiało wystarczy. Na razie zaczynamy trzeci sezon, a siatka jest nadal w dobrym stanie. Osobiście polecam 
- Hebe
- Kontakt:
Becia pisze:Ja mam taką siatkę. Nawet gdzieś pisałam i wstawiałam zdjęcia. Na pewno w naszym wątku na niektórych zdjęciach balkonowych widać jak ona wygląda. Ja jestem zadowolona. Mocna, ledwie widoczna, na kilka sezonów śmiało wystarczy. Na razie zaczynamy trzeci sezon, a siatka jest nadal w dobrym stanie. Osobiście polecam
Dzięki Becia
- asiek
- Agilisowy Rezydent
Robi się coraz cieplej, futerka ciągnie na powietrze. Pamiętajmy o zabezpieczeniach.Tutaj kolejne nieszczęście i link ku przestrodze.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=162122
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=162122