Mam nadzieję, że obędzie się bez operacji i paskudztwo samo wyjdzie. Trzymam mocno kciuki <ok> <ok>
Lili i Bazylek
- mogg
Re: Lili
Lila jest właśnie operowana... przydadzą się kciuki mocno trzymajcie proszę... cały dzień nie chciała nic jeść tylko piła wodę i było ok w nocy raz wymiotowała sierścią, a dzisiaj podczas podawania kroplówki 2 krotnie. Pani wet powiedziała że nie ma sensu czekać nawet dnia bo się wątroba w końcu uszkodzi i będzie po kocie. Od razu decyzja uspypiamy i tniemy w zależności co zastaną po otwarciu będą pobierali wycinki na białaczkę jeśli zajdzie potrzeba.
Szłam na autobusi ryczałam bo mam bardzo złe przeczucia
Może to być :
- powiększony węzeł chłonny
- ciało obce
- chłonniak
- powikłanie po sterylizacji
Nie miala temperatury była bardzo pogodna w gabinecie i w dobrej kondycji fizycznej. Próbowała się wczoraj załatwić ok 5 razy - qpala ale nie dawała rady..
Proszę o kciuki ok 13 będę wiedziała co kotu jest i oczywiście dam znać na forum
Szłam na autobusi ryczałam bo mam bardzo złe przeczucia
Może to być :
- powiększony węzeł chłonny
- ciało obce
- chłonniak
- powikłanie po sterylizacji
Nie miala temperatury była bardzo pogodna w gabinecie i w dobrej kondycji fizycznej. Próbowała się wczoraj załatwić ok 5 razy - qpala ale nie dawała rady..
Proszę o kciuki ok 13 będę wiedziała co kotu jest i oczywiście dam znać na forum
- SZYLKRECIA
Re: Lili
okropne, bądź dobrej myśli, choć to trudne
biedne Maleństwo <serce>