I że humor Ci dopisuje
Lili i Bazylek
- Kathi
Re: Lili
Czlowiek wchodzac do watku Lili odrazu sie usmiecha i swiat sie wydaje o wiele mniej zly
Same dobre wiadomosci
Swietnie <ok>
Lilus teraz mozesz do woli sie bawic i jadac sucha karme
A no i wylizuj sie ile chcesz <lol>
Pancia ci pozwoli
Malutka odwazna Lilunia
Same dobre wiadomosci
Swietnie <ok>
Lilus teraz mozesz do woli sie bawic i jadac sucha karme
A no i wylizuj sie ile chcesz <lol>
Pancia ci pozwoli
Malutka odwazna Lilunia
- madzialenka06
Hurra <ok> <ok> !!
Strasznie się ciesze ,że Lilunię w takiej formie widzę ,aż chce się ją wyściskać i wycałować <zakochana> <zakochana>
Głaski przesyłam jeszcze raz dla Ślicznotki

Strasznie się ciesze ,że Lilunię w takiej formie widzę ,aż chce się ją wyściskać i wycałować <zakochana> <zakochana>
Głaski przesyłam jeszcze raz dla Ślicznotki
- mogg
Nam dnie mijają pod katem zabawy i draństwa Lili, no cóż biedactwo musi sobie odreagować
Ostatnio upodobała sobie koszyczek z moimi kosmetykami <roll> uwielbia spać na parapecie i patrzeć w okno, do tego dotarło do Nam zamówienie z nowymi puszeczkami, okazało sie że Cosma Thai jest naszym numerem 1! <ok> oj posmakowało! Przyznam że przyjemnie pachnie
Niedobre toto ostatnio okropnie ale jak tu nie kochać, musi sobie dziewcze przecież odbić te wszystkie stresy.Mamy mały problem pt. ostatnio coś się stało że zaczyna rzucać się na rękę do gryzienia ale konsekwentnie jej mówimy "nie wolno" odwracamy się tyłem i na razie skutkuje. Po za tym, skacze, biega, cieszy się i jest takim małym tulisiem <tańczy> .
A teraz moja mała modelka

Niedobre toto ostatnio okropnie ale jak tu nie kochać, musi sobie dziewcze przecież odbić te wszystkie stresy.Mamy mały problem pt. ostatnio coś się stało że zaczyna rzucać się na rękę do gryzienia ale konsekwentnie jej mówimy "nie wolno" odwracamy się tyłem i na razie skutkuje. Po za tym, skacze, biega, cieszy się i jest takim małym tulisiem <tańczy> .
A teraz moja mała modelka

- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Śliczności kochane <zakochana>
Tak bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze