i za słynny obrus z Ikei <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Khaleesi & Mordimer
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Re: Khaleesi & Mordimer
to ja te troszke poświętuję za pierwszych 200 stron
- Jennefer
Ja chce przeprosic, ze tak rzadko ostatnio wpadam ale mam tyle rzeczy na glowie! Czuc, ze wiosna idzie
kalutek tak slicznie wyrosla <zakochana> cudna kotunia z niej, a Mortis juz wielki kociak sie zrobil i ma piekna oczyska
Pozdrawiamy serdecznie i zyczymy wszystkiego naj
kalutek tak slicznie wyrosla <zakochana> cudna kotunia z niej, a Mortis juz wielki kociak sie zrobil i ma piekna oczyska
Pozdrawiamy serdecznie i zyczymy wszystkiego naj
- Becia
- Agilisowy Rezydent
To ostatnie zdjęcie rewelacyjne. Minka w stylu "To nie ja zjadłem ptaszka" <mrgreen>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Aż chciałoby się zaśpiewać "To nie ja zjadłem ptaszkaaaa...."Becia pisze:To ostatnie zdjęcie rewelacyjne. Minka w stylu "To nie ja zjadłem ptaszka" <mrgreen>
A dzisiaj rano stała się rzecz ciekawa. Tytułem wstępu: Mordimer przychodzi codziennie rano, siada na klacie i bezceremonialnie domaga się pieszczot. Kalisia porannym pieszczochem nigdy aż tak nie była, przychodzi raczej poleżeć obok, nie upomina się natarczywie. I zawsze idzie brzegiem łóżka do swojej podusi, cicho, leciutko, tak że zazwyczaj nawet nie wiem, że tam jest
A tymczasem o godzinie 4 (!!!!!) coś siadło mi na dekolcie i zaczęło barankować. I to była Kalisia. Położyła się na mnie i zasnęła
Zrobiła dokładnie to co robi Mordiś, bankowo podpatrzyła to u niego
Martwi mnie tylko to, że teraz moje szanse na wyspanie się strasznie maleją....
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Moniko, łączę się z Tobą w bólu. Dzisiaj spał na mnie Leoś i Lulu. Dziwne to było, bo Leoś nigdy wcześniej tego nie robił :-)
- Betuś
MoniQ pisze:I Mordimer na miejscu zbrodni:
<mrgreen>
...ptaszek? Jaki Ptaszek?
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Jeśli to ból to jestem masochistką <mrgreen> Wy pewnie też <lol>Becia pisze: Moniko, łączę się z Tobą w bólu
<hura> jak Leoś tak spał, to może Bajzelek też kiedyś będzie!Becia pisze: Dzisiaj spał na mnie Leoś i Lulu. Dziwne to było, bo Leoś nigdy wcześniej tego nie robił :-)
Coś wyjątkowego musiało być w tym poranku, bo dziś już o 3:30 Kitunia przyszła się przytulić, a jak się jej znudziło, to jej miejsce natychmiast zajął Puszek. A potem tuż przed budzikiem znów była zamiana, bo Puszek zgłodniał <strach> więc sobie poszedł. Z reguły przychodzi albo jedno, albo drugie.
Fajnie, że Kalisia bierze przykład z Mordisia <zakochana> Przypomniałam sobie, że dawno temu Bajzelek też we wszystkim naśladował Kitunię (i próbował robić wszystko to co ona robiła), ale niestety spanie ze mną czy na moich kolach nie spodobało mu się
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Monia jak zauważyłaś że schudła to może podstawowe badanie jesli nie miała robionych a może ona się wyciągła(urosła na dł ) i trzeba poczekać aby nabrała ciałka :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Kurczę, sama już nie wiem czy rzeczywiście jest mniejsza czy po prostu Mordimer urósł a ja mam złudzenia ;)jasminka pisze:Monia jak zauważyłaś że schudła to może podstawowe badanie jesli nie miała robionych a może ona się wyciągła(urosła na dł ) i trzeba poczekać aby nabrała ciałka :-)
Ale podstawowe badania tak czy siak nie zaszkodzą, choć żadnych oznak niepokojących nie ma, nawet jak ją wyczesuję to szczotka jest czysta, w ogóle z niej sierść nie wychodzi, nic
- Kathi
ale lobuz <lol>MoniQ pisze:I Mordimer na miejscu zbrodni:
<mrgreen>