Pyza i Snusiowy Miziak Elmo
- Kathi
Re: Pyza
Sliczna kicia - jak juz wczesniej pisalam <zakochana>
A co do innych witaminek - to szczerze to sie nie wypowiem :-> - ja daje jeszcze Antoniowi paste z gimpetu baby-paste i tam ma tez wiele witamin (Zawiera komplet 12 witamin, taurynę i TOS) potrzebne kociakom do pierwszego roku :->
A co do innych witaminek - to szczerze to sie nie wypowiem :-> - ja daje jeszcze Antoniowi paste z gimpetu baby-paste i tam ma tez wiele witamin (Zawiera komplet 12 witamin, taurynę i TOS) potrzebne kociakom do pierwszego roku :->
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
MoniQ pisze:Ona naprawdę nie ma się z czego odchudzaćSzczuplutka i zgrabna jest
![]()
![]()
A w drapaku jest jeszcze miejsce na drugiego kota
Hmmm jaki by tu zestaw kolorystyczny pasował... <gwiżdże> <gwiżdże> <mrgreen>
- Kathi
Czeko-czekoladka <zakochana>PyzowePany pisze:MoniQ pisze:Ona naprawdę nie ma się z czego odchudzaćSzczuplutka i zgrabna jest
![]()
![]()
Lub piekny rudzielec <zakochana>
- Betuś
Sweet Chocolate <zakochana>Kathi pisze:Czeko-czekoladka <zakochana>PyzowePany pisze:MoniQ pisze:Ona naprawdę nie ma się z czego odchudzaćSzczuplutka i zgrabna jest
![]()
![]()
Lub piekny rudzielec <zakochana>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
O tak, też nam ta czekolada chodzi po głowie...małżowi zwłaszcza... bo ja to bym jakieś srebrne cudo widziała...ale jak tu znaleźć miejsce na kolejną kuwetę
? Trzeba chyba poszukać większego mieszkania <lol>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
<lol> yamaho uwierz mi, chętnie wróciłabym pewnego pięknego dnia do domu ze srebrnym maluszkiem i przepraszającym wzrokiem powiedziała do męża "Wybacz, ale forum tak zadecydowało!" i tłumaczyła się przeznaczeniem <lol> !
Ale tę hodowlę mam w ulubionych zakładkach, jak i oczywiście Estibri... co by sobie powzdychać czasem
Hann nam Pyza wydaje się coraz większą kluchą, chociaż to pewnie tylko i wyłącznie dlatego, że to pierwszy kot brytyjski w rodzinie, przy innych dachowcach wygląda na sporą, ale patrząc na fotki innych kociaków z forum... to jeszcze długa droga przed naszą Pyzą

Ale tę hodowlę mam w ulubionych zakładkach, jak i oczywiście Estibri... co by sobie powzdychać czasem
Hann nam Pyza wydaje się coraz większą kluchą, chociaż to pewnie tylko i wyłącznie dlatego, że to pierwszy kot brytyjski w rodzinie, przy innych dachowcach wygląda na sporą, ale patrząc na fotki innych kociaków z forum... to jeszcze długa droga przed naszą Pyzą