Moje maleństwo?! ...a tu waga przekroczyła już 5 kg!
Magnus i Madox
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus
Wszystkiego najwspanialszego dla mojego Serduszka. To już 8 miesięcy!! <serce> <serce>

- offca
Kochany Magnusku, wszystkiego najlepszego 
Bądź nam zawsze zdrowy i piękny, nasz gwiazdorze na srebrnym ekranie <serce> <serce>
Bądź nam zawsze zdrowy i piękny, nasz gwiazdorze na srebrnym ekranie <serce> <serce>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Aaaach... Jaki cudny gwiazdor. Urodzony model. Jak się pięknie przechadzał przed kamerą.
Magnusku, jesteś przepięknym i cudownym kotem <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Wszystkiego najpiękniejszego w dniu Twojego święta. Dużo zdrówka i radości,

Magnusku, jesteś przepięknym i cudownym kotem <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Wszystkiego najpiękniejszego w dniu Twojego święta. Dużo zdrówka i radości,
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Wszystkiego najlepszego Magnusku, gwiazdo Ty nasza

- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Dużo zdrówka i kocich przyjemności dla naszego forumowego gwiazdora

- Betuś
Spóźnione, ale najlepsze zyczenia dla Magnuska

- Kathi
Fusiu pisze:Wszystkiego najwspanialszego dla mojego Serduszka. To już 8 miesięcy!! <serce> <serce>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Magnusik <serce> wszystkiego najlepszego!
Duzo szczesia z Pancia, milosci i smakolykow o smaku mieska
Oj, Magnusiki zacna waga <ok>
Wybacz sponione ale jak najbardziej szczere
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Kochane, spóźnienia nie ma.. świętowanie jak najbardziej w toku i to jeszcze przez kilka godzin

- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Pochorował mi się biedaczek. Od wczoraj wieczorem ma biegunkę
Z samego rana byliśmy u weterynarza, bo biegunka nie chce odejść
Dostał zastrzyk przeciw biegunce oraz osłonowy.. czekam co będzie. Odpukać ostatni "wypadek" zdarzył się dziś po 13.. więc jest nadzieja,że brzusio dochodzi do siebie.
Niestety nie chce pić, a o skubnięciu chrupki od Pani doktor nawet nie ma mowy
Nawadniam go po troszku strzykawką. Jutro kolejna wizyta. Czekam aż zacznie pić... widzę jak go ten kuperek boli, robię co w mojej mocy aby mu pomóc ale wpada w panikę jak tylko się zbliżam z nawilżoną chusteczką.
Biedulek mój.. pluje sobie w brodę, bo to chyba moja nadgorliwość jest przyczyną. Podałam mu wczoraj pastę witaminową miamor. To mój główny podejrzany(chociaż to nie pierwszy raz gdy dostał pastę), bo w tym dniu tylko chrupki Orien zjadł i trochę mokrego RC kitten.
Miseczki z wodą wszędzie porozkładane, bo tak boję się,że będą mu musieli podać kroplówkę
Leży teraz jak kupka nieszczęścia. Mam nadzieję,że noc będzie spokojna bo od 23 w nocy do teraz czuwam.. za każdym razem gdy kończyłam myć, wycierać i suszyć mu porteczki, wszystko zaczynało się od nowa
Nasunęło mi się pytanie. Czy jak kotek na co dzień je karmę bezzbożową, a lekarz przepisze karmę na parę dni np."Hill's Prescription Diet i/d Feline Zaburzenia przewodu pokarmowego", to można ją podawać bez obaw o dodatkowe problemy z brzuchem w związku z podaniem nagle karmy zbożowej?
Dostał zastrzyk przeciw biegunce oraz osłonowy.. czekam co będzie. Odpukać ostatni "wypadek" zdarzył się dziś po 13.. więc jest nadzieja,że brzusio dochodzi do siebie.
Niestety nie chce pić, a o skubnięciu chrupki od Pani doktor nawet nie ma mowy
Biedulek mój.. pluje sobie w brodę, bo to chyba moja nadgorliwość jest przyczyną. Podałam mu wczoraj pastę witaminową miamor. To mój główny podejrzany(chociaż to nie pierwszy raz gdy dostał pastę), bo w tym dniu tylko chrupki Orien zjadł i trochę mokrego RC kitten.
Miseczki z wodą wszędzie porozkładane, bo tak boję się,że będą mu musieli podać kroplówkę
Nasunęło mi się pytanie. Czy jak kotek na co dzień je karmę bezzbożową, a lekarz przepisze karmę na parę dni np."Hill's Prescription Diet i/d Feline Zaburzenia przewodu pokarmowego", to można ją podawać bez obaw o dodatkowe problemy z brzuchem w związku z podaniem nagle karmy zbożowej?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Magnusiku, szybkiego powrotu do zdrowia <ok> <ok> <ok>