Megi i Fibi :)
- mimbla
- Kontakt:
Fibździoch! Ogarnij się! Igor się już ogarnął! [nie wiem, jaki stopień ogarnięcia zastanę po powrocie do domu po weekendzie- 3 facetów w domu- kanapa, piwo, czipsy i Cosma <lol> ]
Reniu, nie wiem co się tam w środku Fibi porobiło, ale mam nadzieję, że znajdziecie przyczynę i że nie będzie to czarny scenariusz. Czarne scenariusze są do <cenzura>
Reniu, nie wiem co się tam w środku Fibi porobiło, ale mam nadzieję, że znajdziecie przyczynę i że nie będzie to czarny scenariusz. Czarne scenariusze są do <cenzura>
-
kasia z gdyni
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Renia
Z Fibulką sprawa się troszkę pokomplikowała. Biedna ma silną alergię pokarmową na białko, a jak wiemy.. białko jest w każdej karmie. Przez to przewód pokarmowy jest stale drażniony, a jelita zostały pozbawione warstwy ochronnej, jednym słowem, żywe mięcho.
Niestety musi być na sterydzie, każdy dzień ładuję jej do pyska dwie tabletki. Nie muszę chyba mówić, jak bardzo "kocha" mnie teraz mój kot.
Steryd dostajemy już prawie dwa tygodnie, a dawka wciąż nie może zostać zmniejszona. Zmieniliśmy karmę na hypoalergenic i będziemy czekać na rezultaty...
Niestety musi być na sterydzie, każdy dzień ładuję jej do pyska dwie tabletki. Nie muszę chyba mówić, jak bardzo "kocha" mnie teraz mój kot.
Steryd dostajemy już prawie dwa tygodnie, a dawka wciąż nie może zostać zmniejszona. Zmieniliśmy karmę na hypoalergenic i będziemy czekać na rezultaty...
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Renia
- mimbla
- Kontakt: