Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
ania1978

Re: Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem

Post autor: ania1978 »

Grażyna pisze:Gacus jest niemożliwy <mrgreen> Ale biały w przypadku brytka to nie kolor, to charakter ;-))
Całuski dla Kahorka :kotek:

faktycznie, biały to charakter <lol> Gacuś jest bardzo kontaktowym i towarzyskim kotkiem <mrgreen> ma cały repertuar miałków, których używa w zależności od swoich potrzeb (np głośno ryczy aby wpuścić go do pokoju córki bo ma ochote spotkać się ze swoim przyjacielem Filetem <lol> ), uwielbia noszenie, lulanie do góry nogami i głaskanie po brzuszku, no i pomimo tego, że jest rozpieszczony i rozpuszczony bardziej niż moje dziecko , jest bardzo usłuchany <mrgreen> a swoja drogą , ciekawe czy jego białe rodzeństwo też ma podobne charaktery <?>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Takie akwarium to jeszcze jeden pomysł na świetną kocią tv :kotek: Póki co karmnik dla ptaków nie sprawdził się u mnie ;-))
Mam jednak wątpliwości, czy Filet faktycznie może czuć się bezpieczny <diabeł> Ciężka ta pokrywa akwarium?

Cudny ten Twój Gaculek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Jaki on duuuży <shock> <serce>
Śliczny jest. <serce> <serce> <serce> A jaką ma telewizję na żywo. :-)
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Fajny na tej ostatniej fotce - taki zakochany w tej rybce ( ciekawe czy platonicznie czy kulinarnie <mrgreen> )
Awatar użytkownika
ania1978

atomeria pisze:Takie akwarium to jeszcze jeden pomysł na świetną kocią tv :kotek: Póki co karmnik dla ptaków nie sprawdził się u mnie ;-))
Mam jednak wątpliwości, czy Filet faktycznie może czuć się bezpieczny <diabeł> Ciężka ta pokrywa akwarium?

Cudny ten Twój Gaculek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Atomerio, u nas Gaculek przeganiał wszystkie sikorki przez całą zimę więc chłopak miał zapewniony ruch <lol> a akwarium mamy już prawie rok i dopiero od niedawna Gaculek zapałał miłością do Fileta, wcześniej nie zwracał na niego uwagi :-) o dziwo ryba jak go widzi to stroszy swoje płetwy i usiłuje być groźna <lol> a co do pokrywy, to specjalnie ciężka nie jest, chociaż szklana i myślę , że jak Gaculkowi by zależało to by ją zwalił <strach> oczywiście łażenie po pokrywie już zaliczył :mimbla:
Awatar użytkownika
ania1978

elwiska3 pisze:Fajny na tej ostatniej fotce - taki zakochany w tej rybce ( ciekawe czy platonicznie czy kulinarnie <mrgreen> )
Elwisko ja myślę, że platonicznie <lol> Gaculek jest tak wybrednym kotem do jedzenia, że jestem pewna, że pomoczyłby sobie co najwyżej łapy w tym akwarium <lol>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

ania1978 pisze: a co do pokrywy, to specjalnie ciężka nie jest, chociaż szklana i myślę , że jak Gaculkowi by zależało to by ją zwalił <strach> oczywiście łażenie po pokrywie już zaliczył :mimbla:
Nigdy nie wiadomo, w którym momencie kotu zacznie zależeć <mrgreen>

Ale naprawdę fajna rzecz takie akwarium i nie ukrywam, że rozważam :-) Zwłaszcza odkąd przeczytałam u Ciebie o Filecie <lol> bo to już nie po prostu bezosobowa i bezimienna rybka (a za rybkami nie przepadam), tylko gość o bardzo oryginalnym imieniu.
Awatar użytkownika
ania1978

Atomerio, i to ryba w dodatku inteligentna <lol> jak córka podchodzi do akwarium z jedzeniem to Filet szybko podpływa do góry i czeka na jedzenie <shock> a jak widzi Gacka to zaczyna stroszyć płetwy :mimbla: a akwarium z jedną rybką polecam(mało roboty i dużo przyjemności nie tylko dla kota)
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Gacula misio polarny w takim małym kartoniku <lol>
i jaki fajny ma ''telewizor'' :ok:
<zakochana>
Awatar użytkownika
Nadialena

Post autor: Nadialena »

Gacusiu ty piękny białasku <zakochana> <zakochana> <zakochana>