Antonio :)
- Betuś
Re: Antonio :)
Kathi, nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze masz to za soba i tak dobrze wszystko sie ułożyło.
Nas czeka zabieg w maju a ja juz mam mysli czy wszystko bedzie dobrze. Dzis nawet mi sie śniło, ze oddałam dwa koty do kastracji do weta i wet powiedzial, ze te ich klejnoty nie sa prawdziwe tylko jakies podniesione <lol> Dalej nie opowiem bo sen był w sumie straszny. Wiem, ze bede to strasznie przeżywać.
Nas czeka zabieg w maju a ja juz mam mysli czy wszystko bedzie dobrze. Dzis nawet mi sie śniło, ze oddałam dwa koty do kastracji do weta i wet powiedzial, ze te ich klejnoty nie sa prawdziwe tylko jakies podniesione <lol> Dalej nie opowiem bo sen był w sumie straszny. Wiem, ze bede to strasznie przeżywać.
- Kathi
Powiem ci tyle - czlowiek bardziej sie zdenerwuje i wiecej na zdrowiu straci niz nasze koty! W koncu dostaje on narkoze i idzie sobie nynacBetuś pisze:Kathi, nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze masz to za soba i tak dobrze wszystko sie ułożyło.
Wierze ze kastracja Forrescika bedzie rowniez bez bolesna, krotka i nic nie znaczaca dla kotka
- ania1978
super, że już macie to z głowy i Antonio szybciutko wrócił do normy <tańczy> teraz, lżejszy o klejnoty dopiero będzie ganiał jak nakręcony <lol> głaski dla koteczka

- Kathi
ania1978 pisze:super, że już macie to z głowy i Antonio szybciutko wrócił do normy <tańczy> teraz, lżejszy o klejnoty dopiero będzie ganiał jak nakręcony <lol> głaski dla koteczka![]()
![]()
zebys wiedziala ze gania - hoho jak mala formula 1 <lol>
Juz przestalam wierzyc w to ze jego zapal i energia sie kiedys chociaz zmniejsza :->
Mizianie jak najbardziej przyjete <ok>
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
No cóż rzec, jest boski <zakochana>
Zawszę jak oglądam jego zdjęcia zastanawiam się, czy nasza Pyza też już tak urosła
?
W końcu jest młodsza tylko o 10 dni od Antonia:)
Dorodny z niego kawaler
Zawszę jak oglądam jego zdjęcia zastanawiam się, czy nasza Pyza też już tak urosła
Dorodny z niego kawaler
- Zosiak
Ah - jak dobrze ze jest dobrze :-)
Jak nie pisaliscie to martwiace sie ciotki lekko sie nakrecaly :-> Wiec informacje, ze Antonio ma sie dobrze przyjmuje z wielka radoscia :-) Niech sobie biega F1 <lol> pewnie trzeba mu dostojnosci w postaci kilogramow, zeby troszke zwolnil. A na razie jako dzieciakowi-dzikusowi przysluguje mu szalnstwo
Jak nie pisaliscie to martwiace sie ciotki lekko sie nakrecaly :-> Wiec informacje, ze Antonio ma sie dobrze przyjmuje z wielka radoscia :-) Niech sobie biega F1 <lol> pewnie trzeba mu dostojnosci w postaci kilogramow, zeby troszke zwolnil. A na razie jako dzieciakowi-dzikusowi przysluguje mu szalnstwo
- Kathi
Powiem tak - dziewczynki <serce> z reguly sa mniejsze od kotow <serce> - ale kocieta dlugo jeszcze rosna i moze sie tak zdarzyc ze twoja kotka w przyszlosci przerosnie jeszcze inne kocuryPyzowePany pisze:No cóż rzec, jest boski <zakochana>
Zawszę jak oglądam jego zdjęcia zastanawiam się, czy nasza Pyza też już tak urosła![]()
?
Dorodny z niego kawaler
Dobrze ze ciotki o nas nie zapomnialy <mrgreen> Od kastracji Antonia mialam wiele na glowieZosiak pisze:Ah - jak dobrze ze jest dobrze :-)
Mam nadzieje ze jego szalenczy zapal troszke sie uspokoi do soboty :-> , bo tesciowie nas odwiedzaja <gwiżdże>
Oczywiscie zadam relacje z tygodniowej wizyty tesciow
Pozdrawiamy was cioteczki goraco
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Powtórzę za Zosią - jak to dobrze, że jest dobrze <mrgreen>
Mam nadzieję, że teściowie będa zachwyceni tym, że Antonio jest takim fantastycznym, energicznym kociakiem. Głaski dla Boskiego Antoniego
Mam nadzieję, że teściowie będa zachwyceni tym, że Antonio jest takim fantastycznym, energicznym kociakiem. Głaski dla Boskiego Antoniego
- Zosiak
Aaaa - no tak - wizyty rodzinne pochlaniaja cale mnostwo czasu czlowieka - tez cos o tym wiem
Antonio na pewno na czas wizyty zmieni sie w malego arystokrate i powali tesciow swoim wdziekiem <zakochana> Bo jakze mogloby byc inaczej! :-)
- Kathi
O matko kobitki zebyscie mieli racjeZosiak pisze:Aaaa - no tak - wizyty rodzinne pochlaniaja cale mnostwo czasu czlowieka - tez cos o tym wiemAntonio na pewno na czas wizyty zmieni sie w malego arystokrate i powali tesciow swoim wdziekiem <zakochana> Bo jakze mogloby byc inaczej! :-)
Bo inaczej wizyta tesciow nie bedzie tak mila - kiedy Antoniowe rozki sie pokaza <diabeł>
Masz racje dobrze ze jest dobrze ;)ozon pisze:Powtórzę za Zosią - jak to dobrze, że jest dobrze <mrgreen>
A co do zachwytu to poczekam do nastepnej kwietniowej pierwszej soboty - na ich opinie