Lili i Bazylek
- komunikacja24
Re: Lili
Cieszę się,że wszystko dobrze się skończyło....ona jest taka śliczna...bardzo przypomina naszą kocieńkę,są nawet podobne do siebie:)
- mogg
Ja się pytam gdzie się mieści to 3,2 kg w tym drobnym ciałku
!!
U nas wszystko ok, Lilka w jakieś 2 tygodnie dni przytyła 0,8 kg <serce> moja śliczna!!
U Nas wszystko ok, gryzienie już opanowane, panienka jest grzeczna
Było już pierwsze polowanie na mufę i co za zdziwienie że coś lata i bzyka
Rośnie jak na drożdżach , troszke się rozgadała a właściwie rozskrzeczała
tak tak! lila śmiesznie skrzeczy i jak juz wspominałam grucha jak goła ,. Ostatnio stwierdziliśmy że Lila jak nic musiała być w poprzednim wcieleniu jakimś własnie gołębiem <mrgreen>

Czy Wam też ona nie wygląda na aż 3 kg? Mnie cały czas się wydaje że ona jest drobnym kotkiem
może szykuje się nam duża panienka 

U nas wszystko ok, Lilka w jakieś 2 tygodnie dni przytyła 0,8 kg <serce> moja śliczna!!
U Nas wszystko ok, gryzienie już opanowane, panienka jest grzeczna
Było już pierwsze polowanie na mufę i co za zdziwienie że coś lata i bzyka
Rośnie jak na drożdżach , troszke się rozgadała a właściwie rozskrzeczała

Czy Wam też ona nie wygląda na aż 3 kg? Mnie cały czas się wydaje że ona jest drobnym kotkiem

- Betuś
Chyba Was ściągnęłam myślami, bo od wczoraj o Was mysle... Uszy nie piekły? :-)
Patrząc na Lili widze wspaniała, szczęśliwa i zdrowa kotkę. Ja na tych kocich wagach sie nie znam, sama pytam o Forresta czy nie wazy za malo. Kitka wyglada swietnie
Patrząc na Lili widze wspaniała, szczęśliwa i zdrowa kotkę. Ja na tych kocich wagach sie nie znam, sama pytam o Forresta czy nie wazy za malo. Kitka wyglada swietnie