a z Taysona to wyrośnie super przystojniak juz nie mogę się doczekać <mrgreen>
Kaya & Tyson
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Re: Kaya & Tyson
drapaka nie złożyłaś ale wykryłaś usterki
i jak TZ wróci to dzielni futrzaści fachowcy
będą mieli super mebel a tak przesunęłoby się o kolejne tygodnie :-)
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Chce Wam tylko napisać, ze nic nie da się zrobic w sprawie uszkodzenia drapaka,
Pan Leszelk odpisał, że powinnam byla sprawdzic zawartość przy kurierze. Raczej o to cięzko
gdyż rozpakowywanie trwalo z 30 min i nikt by tyle nie czekal. Wiec uczulam Was na przyszłosc,
żeby mimo wszystko tak właśnie zrobić.
Na szczescie dostane nowy slupek i bedzie mozna zlozyc drapak do konca.
Pan Leszelk odpisał, że powinnam byla sprawdzic zawartość przy kurierze. Raczej o to cięzko
gdyż rozpakowywanie trwalo z 30 min i nikt by tyle nie czekal. Wiec uczulam Was na przyszłosc,
- yamaha
- Genius Loci
<strach> Sprawdzic zawartosc przy kurierze ? <strach>
Chyba "Pan Leszek" nie zdaje sobie sprawy, ile czasu zajmuje rozpakowanie paczki od nich
(ja mam "srednie" wspomnienia z Rufiego.... przy probie "reklamacji" wychodzacych z tuby nitek, uslyszalam, ze to "moj kot tak drapie" <suchy> )
Chyba "Pan Leszek" nie zdaje sobie sprawy, ile czasu zajmuje rozpakowanie paczki od nich
(ja mam "srednie" wspomnienia z Rufiego.... przy probie "reklamacji" wychodzacych z tuby nitek, uslyszalam, ze to "moj kot tak drapie" <suchy> )
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Też jestem w szoku <shock>
Ja co do Rufiego też mam mieszane uczucia, ale to już inna sprawa. Tobie jako klientowi przysługuje prawo reklamacji, bez względu na to co pan Leszek mówi.
Ja co do Rufiego też mam mieszane uczucia, ale to już inna sprawa. Tobie jako klientowi przysługuje prawo reklamacji, bez względu na to co pan Leszek mówi.
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
oj, oj.. dziwna sprawa z tą reklamacją. Klientów kupujący tak dobry produkt powinno się traktować chyba trochę poważniej <wsciekly>
Widać na pierwszy rzut oka,że to mechaniczne uszkodzenie...
Za to kociaste cudnie towarzyszą. Mali konstruktorzy rosną
Widać na pierwszy rzut oka,że to mechaniczne uszkodzenie...
Za to kociaste cudnie towarzyszą. Mali konstruktorzy rosną
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Kasik, absolutnie nie daj się zbyć, takie podejście producenta to skandal! Przestudiuj ustawę konsumencką. bo z całą pewnością:Kasik pisze:Chce Wam tylko napisać, ze nic nie da się zrobic w sprawie uszkodzenia drapaka,
Przez okres 6 miesięcy konsument korzysta z domniemania niezgodności towaru z umową. Sprzedawca odpowiada bowiem wobec kupującego, jeżeli towar konsumpcyjny w chwili jego wydania jest niezgodny z umową, a w przypadku stwierdzenia niezgodności przed upływem sześciu miesięcy od wydania towaru domniemywa się, że istniała ona w chwili wydania.
Napisz reklamację na piśmie(może być mail, jeżeli regulamin sprzedaży dopuszcza taką możliwość) i czekaj na odpowiedź, w ostateczności idź do sądu, nie ma co odpuszczać bo takie skargi zdarzają się, jak czytamy, coraz częściej.
- Beate
- Agilisowy Rezydent
- Zosiak
Bardzo dziwne z ta reklamacja... tym bardziej, ze napisalas iz opakowanie z zewnatrz nie wygladalo na uszkodzone!
Przykra sprawa, bo taki drapak to spora inwestycja i wszyscy chcielibysmy widziec go idealnego.
A nadzorujacy budowe - ekipa pierwsza klasa <ok>
Przykra sprawa, bo taki drapak to spora inwestycja i wszyscy chcielibysmy widziec go idealnego.
A nadzorujacy budowe - ekipa pierwsza klasa <ok>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Powiem tyle... brzydko załatwili sprawę <kciukwdół>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Nieładnie ze strony Rufiego