Miot U - Arabica i Fado
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Miot U - Arabica i Fado
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
-
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
Biel w osiągnięciu dobrego typu to sprawa drugorzędna.... Futro, budowa, oko... a biel mże dać lepszą w kolejnym pokoleniu (podpuszczam 8-) )Dorszka pisze:Fajniutka, to prawda. Trochę jest "podrasowana" kubraczkiem, który ją lekko ścisnął w szyjce i grzywę i całą głowę powiększył <lol> Ale i tak jest fajna, żeby nie ta biel... To bym się zakociła chyba na śmierć <lol>Mysza pisze:Jaka Uva fajna A Ursa przypomina mi te brzdące leżące obok mnie:)
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
jak ona w kubraczku, to już pozamiatane, Mysza <diabeł>
-
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
No tak <lol>
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
<lol> ja to już nawet nic nie piszę na temat łaciatkowych dzieci, bo stałoby się to nudne , wszak wszyscy wiedzą do czego wzdycham od dawna
<oops> ale popatrzeć to lubię i to nawet często.... nadzieję mam , że kiedyś będzie mi dane wymiziać Vesper
<oops> ale popatrzeć to lubię i to nawet często.... nadzieję mam , że kiedyś będzie mi dane wymiziać Vesper
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Mysza, jakby Ci powiedzieć, żeby nie urazić... Ja to wszystko wiem, od 9 lat powtarzam, że typ to przykazanie nr 1 U innych mam rzeczy lepsze w typie, chociaż rozumiem, że niekoniecznie widać to na zdjęciach Typ u moich kotów już jest, jaki lubię (co nie znaczy, że nie będzie za jakiś czas lepszy, taką w każdym razie mam nadzieję <diabeł> ), i w tej sytuacji kolor jest sprawą kluczowąMysza pisze:Biel w osiągnięciu dobrego typu to sprawa drugorzędna.... Futro, budowa, oko... a biel mże dać lepszą w kolejnym pokoleniu (podpuszczam 8-) )
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
cudne dzieciaki <serce>
- Agnes
Przepiękne dziewczyny! Ale Uva z tym futrem jest fenomenalna! <serce>
- Joanna P.
Na szczęście my nie mamy takich dylematów i możemy zachwycać się do woli :-) <serce> <serce> <serce>Dorszka pisze:Mysza, jakby Ci powiedzieć, żeby nie urazić... Ja to wszystko wiem, od 9 lat powtarzam, że typ to przykazanie nr 1 U innych mam rzeczy lepsze w typie, chociaż rozumiem, że niekoniecznie widać to na zdjęciach Typ u moich kotów już jest, jaki lubię (co nie znaczy, że nie będzie za jakiś czas lepszy, taką w każdym razie mam nadzieję <diabeł> ), i w tej sytuacji kolor jest sprawą kluczowąMysza pisze:Biel w osiągnięciu dobrego typu to sprawa drugorzędna.... Futro, budowa, oko... a biel mże dać lepszą w kolejnym pokoleniu (podpuszczam 8-) )
- Bond
Te dziewuszki są poprostu bajeczne. Moja miłość do Ursulki nadal trwa
Ciekawa jestem bardzo jak teraz wygląda <zakochana>
Ciekawa jestem bardzo jak teraz wygląda <zakochana>