Aaaa kotki dwa...
-
agnieszka9008
Re: Tunio, Gucio i Edi
Myślę,że 125m zrekompensuje nam długi dojazd <roll>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ojejciu, ale zmiany się szykują!
Gratulacje i nie mogę się doczekać nowej kici
A mieszkanie - brać, nie pytać! Łatwiej pracę zmienić....
Gratulacje i nie mogę się doczekać nowej kici
A mieszkanie - brać, nie pytać! Łatwiej pracę zmienić....
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
A ile kotów jeszcze na 125 m2 się pomieści, to dopiero jest argument <rotfl>
Nie mogę doczekać się zdjęć koteczki, mozę w końcu jakiś pregusek bedzie?? <gwiżdże>
Nie mogę doczekać się zdjęć koteczki, mozę w końcu jakiś pregusek bedzie?? <gwiżdże>
- aneby
Bardzo jestem ciekawa nowej kotusi
Przy takiej ilości kotów konieczne większe mieszkanie
Dla mnie taki dojazd, to normalka. Już prawie 14 lat tak jeżdżę (w wakacje lub w weekend rano autem to nie więcej niż 20 min).
Przy takiej ilości kotów konieczne większe mieszkanie
-
agnieszka9008
No właśnie o tym też myśleliśmy,że nie jedna osoba tyle dojeżdża..Ludzie po 30 km jeżdżą do pracy,a nawet więcej...
- cheshire
Nowy kotek - super <tańczy>
Na tyle futrzaków to zdecydowanie większe mieszkanie. Tymbardziej, że z ogródkiem. My teraz mieszkamy w 70m2 mieszkaniu, ale bez ogrodu czy nawet balkonu i brakuje trochę tego, bo oboje z domów z ogrodami pochodzimy. Autobus masz bezpośredni? Ja tam dojeżdżam 50 min busem i daję radę. Te prawie 2h dziennie w busie przeznaczam na czytanie książek i publikacji, przeglądanie forum a przedewszystkim spanie <mrgreen>
Na tyle futrzaków to zdecydowanie większe mieszkanie. Tymbardziej, że z ogródkiem. My teraz mieszkamy w 70m2 mieszkaniu, ale bez ogrodu czy nawet balkonu i brakuje trochę tego, bo oboje z domów z ogrodami pochodzimy. Autobus masz bezpośredni? Ja tam dojeżdżam 50 min busem i daję radę. Te prawie 2h dziennie w busie przeznaczam na czytanie książek i publikacji, przeglądanie forum a przedewszystkim spanie <mrgreen>
-
agnieszka9008
Tak,autobus jest bezpośredni...no i ten ogródek <zakochana>
Tutaj mamy balkon,ale ogródek to już lux...
Wstępnie wyprowadzka byłaby pod koniec lata...Tam jest o tyle dobrze,ze to budynek z 2009 r ,wiec w miare nowy,mieszkanie tez wyposazone,nowe itp...
Tutaj u babci gdzie teraz jestesmy jest pare rzeczy do roboty,ale zanim bysmy je mamie oddali to bysmy je zrobili zeby jej nie zostawiac z tym...Tutaj u babci musimy na pewno polozyc nowy parkiet,bo ten jest od poczatku bloku,czyli od lat80tych, meble wszystkie sa nowe i okna...ale sciany i parkiet trzeba zrobic...
Tutaj mamy balkon,ale ogródek to już lux...
Wstępnie wyprowadzka byłaby pod koniec lata...Tam jest o tyle dobrze,ze to budynek z 2009 r ,wiec w miare nowy,mieszkanie tez wyposazone,nowe itp...
Tutaj u babci gdzie teraz jestesmy jest pare rzeczy do roboty,ale zanim bysmy je mamie oddali to bysmy je zrobili zeby jej nie zostawiac z tym...Tutaj u babci musimy na pewno polozyc nowy parkiet,bo ten jest od poczatku bloku,czyli od lat80tych, meble wszystkie sa nowe i okna...ale sciany i parkiet trzeba zrobic...
- ladyhawke
Czyżby gdzieś koło mnie? Znaczy na północy?
A ja bym z chęcia czasem zamieniła moje 90 na 50. Szczególnie w okolicach świątecznych porządków <diabeł>
Jak patrze na te mieszkania w wielkiej płycie - 3 okna + drzwi balkonowe. A u mnie 6 okien 2mx1,5 m + drzwi balkonowe 2,6m. Mycie tego na drabinie, o upinaniu firan nie wspomne.
A ja bym z chęcia czasem zamieniła moje 90 na 50. Szczególnie w okolicach świątecznych porządków <diabeł>
Jak patrze na te mieszkania w wielkiej płycie - 3 okna + drzwi balkonowe. A u mnie 6 okien 2mx1,5 m + drzwi balkonowe 2,6m. Mycie tego na drabinie, o upinaniu firan nie wspomne.
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Gratuluję podjętej decyzji w sprawie dokocenia. Zastanawiałam się, kiedy przybędzie do Was kolejny kotuś <gwiżdże>
Mieszkanie bym brała. Bo tak jak napisała Monia, łatwiej znaleźć nową pracę. A ten metraż, przy większej ilości kotów to super sprawa <ok>
Mieszkanie bym brała. Bo tak jak napisała Monia, łatwiej znaleźć nową pracę. A ten metraż, przy większej ilości kotów to super sprawa <ok>
-
agnieszka9008
U nas to kochana w druga strone. Bielany wroclawskie:)ladyhawke pisze:Czyżby gdzieś koło mnie? Znaczy na północy?