Ritka, czyli Ruth-Gorgi Finch Nest*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
koteczek555
Kontakt:

Post autor: koteczek555 »

No właśnie nie wiem, żeby ktoś tu koło nas był :( Kraków to już bliżej, jak się lekarz nazywa?
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

w Krakowie jest znana lecznica "ARKA" na ul. Chłopskiej - maja tam wielu lekarzy specjalistów takich jak np. okulista - minusem jest oczywiście cena za ich usługi...

http://www.arka-vet.pl/go/zespol/
Awatar użytkownika
koteczek555
Kontakt:

Tylko kurcze to znowu przekichane gdzieś nie u siebie, bo jedna wizyta nie wystarczy, a nie jestem w stanie tyle dojeżdżać ;/
Awatar użytkownika
koteczek555
Kontakt:

Jestem po wizycie uwierzcie mi mam już serdecznie dosyć jeżdżenia po wetach, aż mi już łzy lecą. Moja Sara będzie miała wycinane guzy prawdopodobnie 4 października..., a Ritce trzeba jednak też zrobić tą górną powiekę, także chcę żeby to było w jeden dzień, żeby zaoszczędzić chociaż na kosztach dojazdu, bo jednak jeździć co 2 dni 80 km to też nie mało. Już wysiadam psychicznie i finansowo :( A jak ta operacja Ritce nie pomoże to siądę i będę beczeć
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

Będzie dobrze trzeba w to wierzyć i się nie poddawać.Mocno 3mamy za was kciuki :hug:
Awatar użytkownika
koteczek555
Kontakt:

Już przy pierwszej wierzyłam, że będzie dobrze :(
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Czasem trzeba zacisnąć zęby i wytrzymać te najgorsze chwile. A leczenie niestety jest drogie... ja już sama się zastanawiałam, czy czasem nie muszę pomyśleć nad prywatną drukarnią domową <diabeł>
Awatar użytkownika
nikaxx

Post autor: nikaxx »

Najgorsze co teraz możesz zrobić to siedzieć i płakać. Co dokładnie powiedział vet?
Awatar użytkownika
koteczek555
Kontakt:

Renia ani nie mów od kwietnia ja tylko kasę u wetów zostawiam. Jak nie to to to i cały czas coś. Jak usłyszałam kwotę za pierwszą operację Sary to zbladłam i mało nie zemdlałam, tylko to jeszcze na szarotki. A teraz łącznie to chyba już też tyle wyszło i jeszcze teraz te 2 operacje. No masakra jednym słowem. Jeszcze, żeby to chociaż pomagało :-(

A wet co powiedział, że ma też górną podwiniętą, ale lekko i znowu nie jest pewien czy to pomoże... pokazywał mi gdzie się jej podwija i gdzie rzęsy drażnią, ale nie ma pewności...
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Nie ma co płakać, trzeba działać i myśleć pozytywnie :hug: .
Trzymam mocno kciuki żeby było już dobrze :hug:
Zablokowany