Sir Newton i cyn-Amonek
- cheshire
Re: Sir Newton
Zakreslacz jest obiektem polowan dzisiaj - nie moge spokojnie publikacji poczytac bo mi lobuz wskakuje na kartki i atakuje <lol>
- yamaha
- Genius Loci
- cheshire
Marze o takim weekendzie, kiedy bede TYLKO odpoczywac <gwiżdże>
Ale mini urlopik juz niedlugo <tańczy> Pancio wyjechal na majowke i widze, ze Newton teskni i ciagle sprawdza przy drzwiach czy ktos idzie i chce otwierac, ciezko nawet mi go czyms zajac...
Czy te zdjecia sa niewyrazne u was tez? Bo wrzucam pierwszy raz z tabletu i jeszvze zmienilam strone do hostingu i chyba cos pokickalam...
Ale mini urlopik juz niedlugo <tańczy> Pancio wyjechal na majowke i widze, ze Newton teskni i ciagle sprawdza przy drzwiach czy ktos idzie i chce otwierac, ciezko nawet mi go czyms zajac...
Czy te zdjecia sa niewyrazne u was tez? Bo wrzucam pierwszy raz z tabletu i jeszvze zmienilam strone do hostingu i chyba cos pokickalam...
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Cudny puszek i jaką ma główkę okrągłą cudnie <zakochana>
Zdjęcia wyraźne i model cudniasty
Zdjęcia wyraźne i model cudniasty
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Fantastyczny puchacz z newtona! <zakochana> <zakochana>
- cheshire
Dzięki :-)
Teraz oglądam z komputera, bo w końcu mi działa internet po 3 dniach awarii <wsciekly> I jakieś miniaturki wkleiłam a nie normalne zdjęcia. Inną stronkę chyba muszę znaleźć..
Teraz oglądam z komputera, bo w końcu mi działa internet po 3 dniach awarii <wsciekly> I jakieś miniaturki wkleiłam a nie normalne zdjęcia. Inną stronkę chyba muszę znaleźć..
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
ewidentnie kocio ma zacięcie naukowe <lol> <lol> <lol>
to podzielcie się robotą, jeden artykuł dla Newtona, jeden dla Ciebie, będzie szybciej <mrgreen>
to podzielcie się robotą, jeden artykuł dla Newtona, jeden dla Ciebie, będzie szybciej <mrgreen>
- cheshire
Pancia nie ma, to nie ma sluchania winyli, wiec sie za czytanie ze mna zabral z nudow... <roll> Moze wezme go potem na seminarium katedralne, zeby przedstawil swoja czesc <lol> Chyba bym zrobila duze wrazenieYolla pisze:ewidentnie kocio ma zacięcie naukowe <lol> <lol> <lol>
- cheshire
Trochę rzadko bywam tu ostatnio bo mam nawał pracy, czasem w wolnej chwili coś podczytuję...
Ale, aleee Newtonek skończył ostatnio roczek <mrgreen>
Wczoraj udowodnił mi (właściwie to zawsze to wiedziałam), jak cudownym jest kotkiem i jak bardzo mnie kocha (chyba ?) <tańczy> Miałam dziś dość ważne wystąpienie, gdzie prezentowałam mój projekt doktorski i się baardzo (jak to ja) stresowałam wczoraj. W nocy kiepsko spałam, a moja kluseczka wyczuła chyba i ciągle się tuliła, całą prawie noc jak nigdy <zakochana> I to nie było na zasadzie miziaj mnie pancia i nie śpij, tylko faktycznie się przytulał <serce>
Wczoraj udowodnił mi (właściwie to zawsze to wiedziałam), jak cudownym jest kotkiem i jak bardzo mnie kocha (chyba ?) <tańczy> Miałam dziś dość ważne wystąpienie, gdzie prezentowałam mój projekt doktorski i się baardzo (jak to ja) stresowałam wczoraj. W nocy kiepsko spałam, a moja kluseczka wyczuła chyba i ciągle się tuliła, całą prawie noc jak nigdy <zakochana> I to nie było na zasadzie miziaj mnie pancia i nie śpij, tylko faktycznie się przytulał <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Mam nadzieje, ze stres juz za Toba i ze wszytko dobrze poszlo <ok>