Antonio :)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Antonio :)
Ten drapaczek-falę mój Magnus poleca własną osobą. Nie schodzi z niego ani na chwilę (pomimo,że jest maławy dla niego) <lol> Naprawdę warto.
Co do legowiska, to mój kot się nie chce dać przekonać. I tak leży tam, gdzie mu się podoba. U nas np numerem jeden jest ta półka: http://szarydesign.pl/produkty/eco-line/polka-oko
Co do legowiska, to mój kot się nie chce dać przekonać. I tak leży tam, gdzie mu się podoba. U nas np numerem jeden jest ta półka: http://szarydesign.pl/produkty/eco-line/polka-oko
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Ale były balety. A Antosiek urósł niesamowicie. Piękny jest. No i ten kiełek. <zakochana> <serce>
- Malena
Kathi ciekawa jestem jak się Antosiowi spodoba nowe legowisko, bo jak my Yogusiowi kupiliśmy piękne mięciusieńkie legowisko to ani razu nie zaszczycił go swoją obecnością - mam wrażenie, że uznał, że jest zbyt miękkie <lol>
- Kathi
Malena pisze:Kathi ciekawa jestem jak się Antosiowi spodoba nowe legowisko, bo jak my Yogusiowi kupiliśmy piękne mięciusieńkie legowisko to ani razu nie zaszczycił go swoją obecnością - mam wrażenie, że uznał, że jest zbyt miękkie <lol>
Ale mnie pocieszylyscie z tym legowiskiemFusiu pisze:Ten drapaczek-falę mój Magnus poleca własną osobą. Nie schodzi z niego ani na chwilę (pomimo,że jest maławy dla niego) <lol> Naprawdę warto.
Fusiu polke masz znakomita !
Do konca maja mamy czas aby przemyslec zakup. Poki co wiem tylko tyle ze drapaczek 100% kupujemy! <tańczy>
Dzieki dziewczyny za rade!
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Kathi, ja też polecam te półki z szary design, mam dwie i koty je lubią
Fajnie wygladaja na scianie.
No i trzymam kciuki zeby legowisko przypadło do gustu <ok>
U mnie legowisko nie może być zbyt miękkie, wolą twardsze wypełnienie, w przeciwnym razie
ugniatają zamiast na tym leżec, albo omijają szerokim łukiem...
A kociak cudny, rośnie jak na drożdżach <gwiżdże>

U mnie legowisko nie może być zbyt miękkie, wolą twardsze wypełnienie, w przeciwnym razie
A kociak cudny, rośnie jak na drożdżach <gwiżdże>
- Kathi
Dziekuje Kasik za mile slowaKasik pisze:Kathi, ja też polecam te półki z szary design, mam dwie i koty je lubią![]()
A kociak cudny, rośnie jak na drożdżach <gwiżdże>![]()
U mnie Antonio wlasnie na miekkich rzeczach lezy i spi jak np. kocyki z pluszu czy na polarowych bluzach, wiec dlatego mysle ze moze mu te legowisku przypadnie do gustu
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
U nas z legowiskami to różnie bywało. Khaleesi od samego początku ignorowała wszystko co miękkie, z czasem przekonała się do poduszki na parapecie, ale piękne duże legowisko oddaliśmy innej kotce. Potem jak przyszedł Mordimer to zaczęła polegiwać w jego legowisku. A potem jak kupiłam im posłanka od Reni, to Mordimuś od razu wziął jak swoje a Kalisia chyba musiała dojrzeć i przekonała się chyba obserwując Mordimera. I teraz oba legowiska są w ciągłym użyciu przez oba koty, mimo że za Kalisią szła ciągle opinia tej co nie lubi leżeć na miękkim. Pańcio nawet był pewny, że ona nigdy tam spać nie będzie a tu proszę
Tak więc, nie ma nic pewnego na tym świecie 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ale miałam zaległości w Waszym wątku <shock>
Antonio z babcią wygląda uroczo <zakochana> <zakochana> <zakochana> Imprezowy Antonio, cóż...nie za młody on czasem aby pić <gwiżdże> <lol>
Potwierdzam, drapaczek, który chcesz kupić koteczkowi my również mamy. Trzy koty go uwielbiają, więc będzie to z pewnością udany zakup
Antonio z babcią wygląda uroczo <zakochana> <zakochana> <zakochana> Imprezowy Antonio, cóż...nie za młody on czasem aby pić <gwiżdże> <lol>
Potwierdzam, drapaczek, który chcesz kupić koteczkowi my również mamy. Trzy koty go uwielbiają, więc będzie to z pewnością udany zakup
- Kathi
Wielkie dzieki MoniQ i Becia za wasze opinie i rady wezme je do serca <serce>
Na pewno mi sie przydadza wasze informacje kiedy bede robic zamowienia pod koniec maja! <tańczy>
Jeszcze raz wieeelkie dzieki!

Na pewno mi sie przydadza wasze informacje kiedy bede robic zamowienia pod koniec maja! <tańczy>
Jeszcze raz wieeelkie dzieki!
- Zosiak
Kathi - u nas ta fala drapaczek to byl sztal w dziesiatke. TZ kupil troszke mniejsza, przy okazji zwyklych zakupow w supermarkecie. I dzieki temu Lila nauczyla sie drapac drapaka a nie co popadnie. Kupilismy wiec drugi i postawilismy w dosc newralgicznie-obserwacyjnie centralnym punkcie domu. Maggie potrafi przelezec na nim 5-6 godzin non stop :-) Wiec mysle ze Banderaskowi tez sie spodoba :-)