Centymetr. Nic dawno nie wywołało takiego szału jak on. Wszystkie wędki razem wzięte mogą się schować
Wszystko o zabawkach dla kotów!
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!
Kolejny raz okazuje się, że kotu wcale nie potrzeba wymyślnych zabawek. Na pewno nie Avarikowi :-)
Centymetr. Nic dawno nie wywołało takiego szału jak on. Wszystkie wędki razem wzięte mogą się schować
-
anduin
Naprawde świetne macie pomysły! Tymczasem koty u nas mają swoją bombę. Na wędkę - ogrodowy patyk ze sznureczkiem, do którego doszyłam grzechoczącą myszkę. Ale wędka stała się ulubiona dopiero po odpadnięciu myszki. Jak szalone latają za sznureczkiem z kilkoma supełkami <rotfl>
A Gabo ucieka przed światłem laserka
A Gabo ucieka przed światłem laserka
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Przyszłam się pożalić, że w zooplusie znów nie ma Birda. buuu 
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Podajmy sobie ręce.MoniQ pisze:Przyszłam się pożalić, że w zooplusie znów nie ma Birda. buuu
Zadałam pytanie o wędkę na ich fb, ale bez odzewu.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
A my właśnie zamówienie robimy i już obiecałam kotom nowe wędki. Dobrze, że chociaż jedna jeszcze jakoś się trzyma.Audrey pisze:Podajmy sobie ręce.MoniQ pisze:Przyszłam się pożalić, że w zooplusie znów nie ma Birda. buuu![]()
Zadałam pytanie o wędkę na ich fb, ale bez odzewu.
<hm>
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
- Jennefer
Ja zawsze kupuje na zapas bo Bird szybko sie u mnie zuzywa :-)
Ostatnio farbowalam wlosy i bylo takie plastikowe opakowanie na rekawiczki - podobne do kinderniespodzianki w jajku :-> - wlozylam tam kilka chrupkow i Tami lata z tym po domuu jak szalona, tylko co chwile jej to gdzies ginie <mrgreen>
Ostatnio farbowalam wlosy i bylo takie plastikowe opakowanie na rekawiczki - podobne do kinderniespodzianki w jajku :-> - wlozylam tam kilka chrupkow i Tami lata z tym po domuu jak szalona, tylko co chwile jej to gdzies ginie <mrgreen>
- Miss_Monroe
- Moderator
Bird w przypadku mojego kota nadaje się jedynie na kilka razy i dlatego też na wystawie udało mi się z Mago kupić bardzo wędki, które wyglądają na to, iż wytrzymają długi okres czasu. Są to wędki z wyciąganą, regulowaną metalową żyłką (o różnych rozmiarach) do której doczepia się końcówki tj. piórka (wydające odgłos w locie), czy futrzaną kitę/ futrzany ogonek. Wędki są bardzo wytrzymałe, żyłka się nie zagina, nie pęka itp. Bawimy się codziennie i zabawka sprawuje się świetnie 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Brzmi interesującoMiss_Monroe pisze:Bird w przypadku mojego kota nadaje się jedynie na kilka razy i dlatego też na wystawie udało mi się z Mago kupić bardzo wędki, które wyglądają na to, iż wytrzymają długi okres czasu. Są to wędki z wyciąganą, regulowaną metalową żyłką (o różnych rozmiarach) do której doczepia się końcówki tj. piórka (wydające odgłos w locie), czy futrzaną kitę/ futrzany ogonek. Wędki są bardzo wytrzymałe, żyłka się nie zagina, nie pęka itp. Bawimy się codziennie i zabawka sprawuje się świetnie
- ania1978
my już mamy drugą bo pierwsza razem z kilkoma końcówkami została zamordowana <lol> ja osobiście nie widziałam takich w żadnym sklepie tylko właśnie kupuje na wystawach :-) a dzisiaj Gaculek odkrył nową zabawkę - rolke po papierze toaletowym, normalnie szał ciał