Antonio :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kathi

Re: Antonio :)

Post autor: Kathi »

Zosiak pisze:Kathi - u nas ta fala drapaczek to byl sztal w dziesiatke. TZ kupil troszke mniejsza, przy okazji zwyklych zakupow w supermarkecie. I dzieki temu Lila nauczyla sie drapac drapaka a nie co popadnie. Kupilismy wiec drugi i postawilismy w dosc newralgicznie-obserwacyjnie centralnym punkcie domu. Maggie potrafi przelezec na nim 5-6 godzin non stop :-) Wiec mysle ze Banderaskowi tez sie spodoba :-)
No to teraz mnie juz uspokoiliście na dobre z drapaczkiem ;-))
Dzieki wielkie! :hug: :kwiatek:
Awatar użytkownika
Hebe
Kontakt:

Post autor: Hebe »

Cudowny jest Twój ANTONIO <zakochana> <zakochana> <zakochana> Wielki buziol od Mijuśki :-)

Fajny ten drapak o którym pisałyście,też muszę o takim pomysleć, mała ma co prawda duży drapak,bawi się na nim,śpi w nim ale pazurki ostrzy na kanapie w dzieci pokoju <mrgreen> chyba uznała że nie niszczy sie swojego "placu zabaw" i sypialni :-)
Legowisko natomiast u nas się sprawdziło w 100%, śpi w nim codziennie każdej nocy,w dzień też,stoi na parapecie i bardzo jej to pasuje,zamawiałam od Reni z forum : https://www.facebook.com/looluFashion?fref=ts
Awatar użytkownika
Kathi

Hebe pisze: Legowisko natomiast u nas się sprawdziło w 100%, śpi w nim codziennie każdej nocy,w dzień też,stoi na parapecie i bardzo jej to pasuje,zamawiałam od Reni z forum : https://www.facebook.com/looluFashion?fref=ts
Cudowne masz te legowisko od Reni! <ok> :kwiatek:
Pewnie ma tam Mija mięciutko <mrgreen>
Awatar użytkownika
Kathi

Napisalam wczesniejszego posta - ale usunelam.
Po tych wszystkich smutnych i tragicznych wiadomosciach - jakie czytam w watkach kociastych to mi sie odechciewa wszystkiego. :((((
Tak mi ogromnie zal pieknych i kochany kociastych oraz ich wlascicieli bo pewnie bardzo przezywaja ich odejscie i winia siebie ;-(
Teraz i ja coraz bardziej boje sie o mojego Babelka :(((( - czy jakies nie czeka na niego zle licho <?>
Tak wiec bede czujniejsza wobec mojego Antonia :kwiatek:
I bardzo mi przykro z powodu odejcia takich pieknych, kochanych i radosnych kotow z naszego forum! ;-( ;-( ;-(
Awatar użytkownika
Kathi

Tak MAMY LEGOWISKO dla Antonia <serce> <serce> <tańczy> <tańczy>
Przyszlo w piatek popoludniu a w czwartek rano zamawialismy - nie powiem przesylka mega szybka :ok:
Legowisko nam bardzo sie podoba <mrgreen>
A co na to Antonio to musimy brac na niego poprawke :-> Łobuz ewidentnie boi sie nowej rzeczy ale po malu go uczymy ze moze tam spac, bawic sie a takze deptac - bo w koncu to jego male krolestwo! :-D
Foto relacja musiala byc <mrgreen>
Tak wyglada legowisko bez kota ;-))
Obrazek

Udaje cwaniaka ze spie - ale tak naprawde czaje sie aby wam zwiac z legowiska :->
Obrazek

Ale my dobrze wiemy ze on tam nie spi <mrgreen> Ja nawet dla niego kolysanki spiewalam aby jakos poczul sie lepiej w nowym obiekcie - ktory nie jest pozadany tak jak bysmy chcieli ;-))
Obrazek

Juz prawie sie przyzwyczail :-> prawie - jak go tam wsadze na spiocha to zasypia jak baby <lol> poki co sie oswaja Diabel jeden <diabeł>
Obrazek

Obrazek

Damy czasu Banderasowi aby jakos przetrawil nowa miejscowke :kwiatek:
W koncu to nasz kochany Antoniuszek <serce>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Super legowisko dla super kotka :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Malena

Post autor: Malena »

Widzę, że Wy całkiem dobrze trafiliście z kupnem legowiska! Cieszę się, że Antoś tak szybko je zaakceptował. Ja ostatni robiłam kolejne podejście do tego żeby przekonać Yogusia, że legowisko jest fajne, ale jakoś mi nie uwierzył <lol>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

O mamo, jaki słodziak przepiękny. <serce> <serce> <serce>
Antoś, łamiesz me serce. <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Z każdym dniem coraz poważniej myślę o oponce dla mego Dziubula.
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

Kathi, ale że tak Banderaska po prostu przenosisz i on tak po prostu zasypia <shock> Tajga w takiej sytuacji, nawet gdyby była nie wiem jak zaspana, to by natychmiast sobie poszła bardzo urażona, że ją do czegoś zmuszam, a ja bym się bała, że się całkiem do nowej miejscówki zniechęci. Jak zawsze - co kot, to obyczaj :-D

Głaski dla absolutnie rozkosznego Antonia :kotek:
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Słodki niebieściuszek <zakochana>
;-)) Ale czy ta oponka aby na pewno będzie dla niego dobra jak podrośnie?
Zablokowany