A remont to co? Pewnie ze sie nie boisz! <mrgreen>
Karmelek - nasze maleństwo
- Kathi
Re: Karmelek - nasze maleństwo
Oj, Karmelku pancia nie poda wiecej witamin! A ty badz zdrow malenki!
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
no wiesz, coś za coś <lol> <lol> <lol>elwiska3 pisze:Bo to grzeczny kotek jestYolla pisze:dzielny Karmelciotak spokojnie znosi remont i z godnością łyka podawane witaminki chociaż po nich wymiotuje <gwiżdże>
tylko ostatnio z lekka niedosypia rano <mrgreen>
o swej bezsenności informuje mnie i lubi żeby mu potowarzyszyć w tym niespaniu <rotfl>
- Agnes
Wiatminy zaszkodziły? aż w szoku jestem!
Zdrówka dla Karmelka!
Zdrówka dla Karmelka!
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Agnes nie ma odwagi próbować trzeci raz - dałam dwa razy witaminę i dwa razy wymiotował. Nie będę testować wittamin na kocie. Kupię inne a te komuś dam <mrgreen>Agnes pisze:Wiatminy zaszkodziły? aż w szoku jestem!
Zdrówka dla Karmelka!
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Karmelku, a dałeś się Pańci wyspać przez długi weekend, czy sobie miziasto i przyjemnie nie spaliście oboje? <aniołek>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Elwirko, coś mało Cię widać ostatnio
Co tam u Karmelka?
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Karmelek rano przed 7 - już po śniadanku i porannym kuwetowaniu melduje się pod balkonem i czeka na panów remontowych <mrgreen> Teraz akurat balkon kończą to wczorajsze popołudnie spędził na Tośkowym parapecie.
Mam nadzieję że jak przejdą od strony sypialni to nie będzie mi rolety podnosił <strach>
Dodatkowo jak panowie już idą to na rusztowaniach siedzą ptaki - ahh życie kota nie jest teraz łatwe
I jeszcze Karmelek dostał od Tosi nową piłeczkę - schował ją sobie pod nasze łóżko i dziś w nocy ją znalazł ... no taki plastik w nocy to super się turla i odgłosy wydaje ... prawie taka sama frajda jak toczenie czekoladowych jajek podkradanych z
nego koszyczka <rotfl>
A w czwartek Karmelek jedzie do babci na weekend, no i jak zwykle trochę się denerwuję
My w piątek jedziemy na 18 mojej chrześnicy do Rzeszowa i wrócimy dopiero w niedzielę. Boję się że od piątku po południu do niedzieli wieczorem to trochę długo by był sam ( z dochodzącą obsługą).
Mam nadzieję że jak przejdą od strony sypialni to nie będzie mi rolety podnosił <strach>
Dodatkowo jak panowie już idą to na rusztowaniach siedzą ptaki - ahh życie kota nie jest teraz łatwe
I jeszcze Karmelek dostał od Tosi nową piłeczkę - schował ją sobie pod nasze łóżko i dziś w nocy ją znalazł ... no taki plastik w nocy to super się turla i odgłosy wydaje ... prawie taka sama frajda jak toczenie czekoladowych jajek podkradanych z
nego koszyczka <rotfl> A w czwartek Karmelek jedzie do babci na weekend, no i jak zwykle trochę się denerwuję
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Karmelek musi doglądać wszystkiego, tyle spraw na małej karmelkowej głowie!
A weekend minie szybko, z babcią Karmelkowi na pewno będzie dobrze
A weekend minie szybko, z babcią Karmelkowi na pewno będzie dobrze
- Miss_Monroe
- Moderator
Ja myślę że dochodząca osoba to mniejszy stres dla kocurka, bo będzie u siebie :-))
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Będzie dobrze <ok> <ok> <ok>