Biscuit Ithildin*PL
- Svinecka
dziekujemy za komplementy 
no i stalo sie....Bisiek zdobyl kuchenne blaty
dzis ukradl mi szynke
za kazdym razem konsekwentnie go sciagam i mowie nie wolno - zobaczymy czy cos to da
aczkolwiek zdziwila mnie u mnie jedna rzecz, zawsze jak widzialam u tesciowej jak jej koty laza po blacie i machaja ogonem w talerzu z jedzeniem
to sie za glowe lapalam i zastanawialam jak mozna na to pozwolic
a jak Bisiek mi siedzi na blacie to jakos mnie to nie odrzuca, nawet jego siersc w jedzeniu nie zrobilaby na mnie wrazenia raczej - CZY TO JEST SLEPA MILOSC?? <lol>
no ale postanowilam, ze nie bede mu pozwalac i tak zostanie, potem jak ktos do mnie przyjdzie bedzie czul sie zniesmaczony jak ja kiedys u tesciow :->
no i stalo sie....Bisiek zdobyl kuchenne blaty
dzis ukradl mi szynke
za kazdym razem konsekwentnie go sciagam i mowie nie wolno - zobaczymy czy cos to da
aczkolwiek zdziwila mnie u mnie jedna rzecz, zawsze jak widzialam u tesciowej jak jej koty laza po blacie i machaja ogonem w talerzu z jedzeniem
a jak Bisiek mi siedzi na blacie to jakos mnie to nie odrzuca, nawet jego siersc w jedzeniu nie zrobilaby na mnie wrazenia raczej - CZY TO JEST SLEPA MILOSC?? <lol>
no ale postanowilam, ze nie bede mu pozwalac i tak zostanie, potem jak ktos do mnie przyjdzie bedzie czul sie zniesmaczony jak ja kiedys u tesciow :->
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Maru
No ej, nie śmiejcie się. To da się zrobić. Mojemu kotu nawet nie przyjdzie do głowy wleźć na stół. Na blat też nie, tyko ma pozwolenie na jeden, który jest połączony z oknem. A jak czasami, gdy widzę, że myśli o tym (co się zdarza może raz w roku), to wystarczy że tylko na nią spojrzę i od razu wie, o co chodzi. Za to po innych meblach skacze do woli. Dodam, że kary cielesne nigdy nie były stosowane, żeby nikomu nie przyszły do głowy żadne radykalne środki :-)
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt: