Witaj na forum !
Sylwia dobrze pisze, nie ma na to "recepty" ani sposobu zywienia, to juz NATURA
A tak pol-zartem : kup kotka od Natanieli z Britabby, grube puldasy sa tam w wersji "standardowej" gwarantowane <zakochana> <zakochana> <zakochana> <lol>
(tutaj : http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... &start=120)
Witam ,
i ja jako, ze czytam sprzeczne opinie chciałam upewnić sie co do wagi stefana... Stefan skonczyl 4 miesiace 19 kwietnia i dzisiaj wazy 2,1 kg - czy to waga prawidłowa? jako ze dotad mialam tylko psa to ciezko mi ocenic czy on je malo czy duzo...czy co w ogole z nim. Cieszy sie straszliwie jak dostaje porcje poza suchym i biegnie jak szalony... Z reguly zjada cała. Nie wyglada na jakiegos chudzielca chyba ani grubasem tez nie jest raczej.. Troche broda mu zwisa jakby, ale sama nie wiem czy to z jedzenia...
to najwazniejsze - on jest dosc krotki wiec pewnie po prostu nie bedzie jakis ogromniasty <mrgreen> , ale nie zalezy mi. Martwie sie tylko czasami ze moze za malo go karmie bo on placze strasznie jak przyrządzam coś w kuchni... nie chce dawac mu 3 posilkow dziennie bo to chyba bylaby jednak przesada <strach> , a z drugiej strony boje sie ze moze jest glodny, on w ogole jest strasznie rozgadany <shock> <shock> <shock> i ciagle by cos chcial , wiec staram sie do tego rozsadnie podejsc, chociaz walcze ze soba, ciezko mu tak nie ulegac
Witaj, wydaje mi się też że to kwestia wieku kociaka im straszy tym papuśniejszy widzę to po swoim kaziku z miesiąca na miesiąc wygląda coraz dostojniej, z tego co wyczytałam na tym forum głowa kociaka rośnie do 2lat no i nie wiem jak to jest u kotek (tu proszę doświadczoną osobę o wypowiedź) ale wydaje mi się że kotki są mniejsze i szczuplejsze. Pozdrawiam
Nowalijka pisze:[...]z tego co wyczytałam na tym forum głowa kociaka rośnie do 2lat no i nie wiem jak to jest u kotek (tu proszę doświadczoną osobę o wypowiedź) ale wydaje mi się że kotki są mniejsze i szczuplejsze. Pozdrawiam
tak suche oczywiscie tak, ale mam wrazenie ze on to traktuje jako przekaske bardziej. Tak skubnie troche w ciagu dnia i w nocy po szalenstwach przed snem troche zjada