Bailey :)
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Re: Bailey :)
Stęskniłam się za tym ślicznym małym kotkiem, co to się pogromcą psów okazał <mrgreen> Mam cichutką nadzieję, że Pańcia znajdzie któregoś dnia czas na 
- Zosiak
Asiu - Twoje delikatna aluzja chyba byla zbyt delikatna…
Haaaaalooooo! Juz pewnie wrociliscie, wiec my tu poprosimy o informacje co sluchac u Bailey'a
rowniez milo widziane <mrgreen>
Haaaaalooooo! Juz pewnie wrociliscie, wiec my tu poprosimy o informacje co sluchac u Bailey'a
- ozon
- Agilisowy Rezydent
No, ja biorę pod uwagę, że jak ten Straszny Brak Czasu kogoś chwyci w swoje szpony, to tak łatwo nie wypuszcza <lol> Ale ta wiosna taka straszna i smutna, że jedno zdanko, że wszystko w porządku naprawdę by się przydało... :-)Zosiak pisze:Asiu - Twoje delikatna aluzja chyba byla zbyt delikatna…
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
I oczywiście zdjęcie na dowód, że jest w porządkuozon pisze:No, ja biorę pod uwagę, że jak ten Straszny Brak Czasu kogoś chwyci w swoje szpony, to tak łatwo nie wypuszcza <lol> Ale ta wiosna taka straszna i smutna, że jedno zdanko, że wszystko w porządku naprawdę by się przydało... :-)Zosiak pisze:Asiu - Twoje delikatna aluzja chyba byla zbyt delikatna…
Zaglądajcie na Baileyowego FB, kto ma... tam widać, że wszystko jest super
- ozon
- Agilisowy Rezydent
O, i to jest bardzo dobra wiadomośćMoniQ pisze: tam widać, że wszystko jest super
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Dopatrzyłam się, że Bailey ma ogólnie dostępny profil na fb i że ostatnia fotka jest z 12 maja. No to teraz powiem tak: offca <wsciekly> <lol> <lol> <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Haloooo.... 
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
- Kathi
Racja!ozon pisze:Dopatrzyłam się, że Bailey ma ogólnie dostępny profil na fb i że ostatnia fotka jest z 12 maja. No to teraz powiem tak: offca <wsciekly> <lol> <lol> <lol>
Gdzie sie podziewa Bailey i TY? <mrgreen>
My tu czekamy!
- Betuś
Popieram. Jak tak mozna!ozon pisze:Dopatrzyłam się, że Bailey ma ogólnie dostępny profil na fb i że ostatnia fotka jest z 12 maja. No to teraz powiem tak: offca <wsciekly> <lol> <lol> <lol>
Ja nie mam FB. Zlituj sie i pokaż Baileyka <pokłon>