<mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>Grażyna pisze:Co do tego wątpliwości nie mam absolutnie żadnych <mrgreen>atomeria pisze: czyli Gaculek lepiej trafić nie mógł
Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
- ania1978
Re: Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
- ania1978
i coś z serii "mój przyjaciel Maniuś" <mrgreen>

- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Genialne to zdjęcie ze zwisającymi łaputami <rotfl>
I Gacuś zawstydzony i rozmiziany, i w ogóle cudny w każdym wydaniu
<zakochana>
I Gacuś zawstydzony i rozmiziany, i w ogóle cudny w każdym wydaniu
- ozon
- Agilisowy Rezydent

Fantastyczne jest to zdjęcie
Czy Maniuś urządza sobie jacuzzi w bąbelkach? Nasze bojowniki (bo to jest bojek, prawda?) uwielbiały to robić
- ania1978
tak, to bojownik :-) uwielbia podpływać pod filtr i razem z bąbelkami pływać <lol> oczywiście ku wielkiej radości Gaculka <lol> on potrafi tak wisieć przez godzinę
albo staje nad akwarium i straszy biedną rybkę, która wcale się go nie boi tylko stroszy swoje płetwy i udaje groźną <lol>
- Kathi
To przynajmniej Gaculek ma zajecie i sie nie nudzi! <mrgreen>
Sliczny Gaculek taki puszysty i kochany! <zakochana> <zakochana>
Sliczny Gaculek taki puszysty i kochany! <zakochana> <zakochana>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
biały kot robi wrażenie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
ale muszę podpytać o rybkę- czy to prawda że bojownik jest niewymagający, może mieszkać w małym akwarium? bo myślałam żeby futrom sprawić zwierzaka :-)
ale muszę podpytać o rybkę- czy to prawda że bojownik jest niewymagający, może mieszkać w małym akwarium? bo myślałam żeby futrom sprawić zwierzaka :-)
- Betuś
Gacuś jest cudowny na tych zdjęciach <zakochana>
A Bojownik jakoś reaguje na Gacusia? Kiedyś miałam taką rybkę to pamiętam, że jak postawiłam lusterko i widziała swoje odbicie to robiła się baaaardzo bojowa :-)
A Bojownik jakoś reaguje na Gacusia? Kiedyś miałam taką rybkę to pamiętam, że jak postawiłam lusterko i widziała swoje odbicie to robiła się baaaardzo bojowa :-)
- ania1978
Nasz Maniuś mieszka w 10 l akwarium dla krewetek <lol> Akwaria dla krewetek są małe, ale wysokie :-) Bojownik to fajny zwierzak nie tylko dla futrzastych <mrgreen> Ma bardzo ładne kolory np. Filet był niebieski z błękitnymi płetwami, a Maniuś jest zielony z czerwonymi :-) Nie musi mieć napowietrzacza, bo oddycha tlenem atmosferycznym <mrgreen>Yolla pisze: czy to prawda że bojownik jest niewymagający, może mieszkać w małym akwarium? bo myślałam żeby futrom sprawić zwierzaka :-)
Filet na Gacusia reagował puszeniem się, a Maniuś jest jakby bardziej pokojowo nastawiony <lol> Z ciekawością podpływa do ścian akwarium i się patrzy na Gacusia. <mrgreen> To tak fajnie wygląda, jak z jednej strony Gacek przylepia nos do szyby, wpatrując się w Maniusia, a z drugiej Maniuś przylepia nos do szyby wpatrując się w Gacka <lol> <lol> <lol>Betuś pisze:A Bojownik jakoś reaguje na Gacusia? Kiedyś miałam taką rybkę to pamiętam, że jak postawiłam lusterko i widziała swoje odbicie to robiła się baaaardzo bojowa :-)
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Mnie nurtuje pytanie czy Gacek zauważył zamianę rybki ? <lol>