Maggie & Lily
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Re: Maggie & Lily
oj chyba dawno tu nie zaglądałam bo Tygryska jakaś tak duża się zrobiła <shock>
a Maggie jest idealna <mrgreen> więc o swoja Miszę nie muszę się martwić bo waży tylko 5kg :-)
a Maggie jest idealna <mrgreen> więc o swoja Miszę nie muszę się martwić bo waży tylko 5kg :-)
- Agnes
Rubensowskie kształty ponoć wracają do łask <lol>
<serce> <serce>
<serce> <serce>
- Zosiak
Moj niedoczas zrobil sie ogromny... az mi glupio, bo nie znalazlam czasu na wrzucenie fotek kociastych w tym tygodniu
Wczoraj wydarzyla sie smieszna rzecz. Lila jest kotem mysliwskim - mrowki, muszki, ptaki za oknem... do wszystkiego skacze, wszystko chce schwytac. Ale wczoraj rano jakies 2 ptaszki prowadzily awanture a oknem i trzepiac sie skrzydelkami uderzyly o szybe (nic im sie nie stalo - patrzylam). I co na to Lila kot mysliwski? - chodu pod lozko <lol> Byla tak przerazona, ze dobre 3 minuty przemawialam delikatnie zapewniajac ze to nie byl atak na jej futerko
W koncu spod lozka wyszla, ale przez jakis czas nie ciagnelo jej tak do okien :->
Teraz 1.5 tygodnia - z niewielka przerwa kociaste beda same rzadzic mieszkaniem, bo bedziemy z TZ w rozjazdach. Oczywiscie - jak to ja - troche sie denerwuje. Ale mowie sobie ze bedzie ok.
Do uklikania\przeczytania w czerwcu!
Wczoraj wydarzyla sie smieszna rzecz. Lila jest kotem mysliwskim - mrowki, muszki, ptaki za oknem... do wszystkiego skacze, wszystko chce schwytac. Ale wczoraj rano jakies 2 ptaszki prowadzily awanture a oknem i trzepiac sie skrzydelkami uderzyly o szybe (nic im sie nie stalo - patrzylam). I co na to Lila kot mysliwski? - chodu pod lozko <lol> Byla tak przerazona, ze dobre 3 minuty przemawialam delikatnie zapewniajac ze to nie byl atak na jej futerko
Teraz 1.5 tygodnia - z niewielka przerwa kociaste beda same rzadzic mieszkaniem, bo bedziemy z TZ w rozjazdach. Oczywiscie - jak to ja - troche sie denerwuje. Ale mowie sobie ze bedzie ok.
Do uklikania\przeczytania w czerwcu!
- yamaha
- Genius Loci
<ok> Zosiu ! Zeby wszystko sie dobrze poukladalo i jednak troszke czasu na forum/dla kociastych sie znalazlo ! 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja też trzymam kciuki, żeby nie dziewczyny zauważyły zmiany
I rozumiem, bo ostatnio też coś niedoczas mnie złapał. Kolejne weekendy też będziemy spędzać częściowo poza domem...
Lili, Ty myśliwski kotku <rotfl>
U nas od rana po podłodze spacerował jakiś robaczek. Obserwowałam zapał Mordimera do polowania i jestem niemal pewna, że robaczek będzie cały i zdrowy jak wrócimy <lol>
I rozumiem, bo ostatnio też coś niedoczas mnie złapał. Kolejne weekendy też będziemy spędzać częściowo poza domem...
Lili, Ty myśliwski kotku <rotfl>
U nas od rana po podłodze spacerował jakiś robaczek. Obserwowałam zapał Mordimera do polowania i jestem niemal pewna, że robaczek będzie cały i zdrowy jak wrócimy <lol>
- sarunia28
Piękne koteczki, mi tez sie marzy dokocenie i zastanawiam sie nad silver tabby albo jakims sreberkiem od Mortishi zakochałam sie w jej kotkach na forum ;)
Twoja 9miesieczna koteczka wyglada na wiekszą od Kity ;) <zakochana>
Twoja 9miesieczna koteczka wyglada na wiekszą od Kity ;) <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Uwielbiam takie "odważne" koty <lol> jak przychodzi co do czego to są pierwsze pod łóżkiem <rotfl>
- Kathi
Lilka to spryciula <mrgreen>
A trzepotanie ptaszkow ja przestraszylo
Trzymam kciuki za wasze rozjazdy a przede wszystkim nie martw sie o kociaste - bedzie dobrze
No i poczekamy na zdjecia Koteczek
A trzepotanie ptaszkow ja przestraszylo
Trzymam kciuki za wasze rozjazdy a przede wszystkim nie martw sie o kociaste - bedzie dobrze
No i poczekamy na zdjecia Koteczek
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Zosia zapowiedziała, że wróci na dopiero w czerwcu, ale czy to przeszkadza, żeby się od rana napić za jej pierwszy roczek na forum? Chyba nie
Zosiu, za pierwszy rok na forum
Cieszę się bardzo, że tu jesteś 
Zosiu, za pierwszy rok na forum
- yamaha
- Genius Loci
ozon, Ty pijaku <lol>
dopiero o 15h16 mozna swietowac przeciez <lol>
dopiero o 15h16 mozna swietowac przeciez <lol>